Annonce:
Annonce:

Kom til Gin & Cocktail Festival

Smag på gin og cocktails i Politikens Hus 25. og 26. maj

Annonce:
Følg Vin

Gin buldrer derudaf og er nu den spiritus, som vokser mest herhjemme. Der er ingen tvivl om, at gin og tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år; men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset, og flere destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker.

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der i 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689.

Annonce:

Gin anvendes i dag mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, dry Martini og Tom Collins – men også i cocktails som Long Island Ice Tea. På festivalen vil man kunne møde en række af de mest kendte ginmærker og stifte nærmere bekendtskab med disse. Men også cocktail bølgen huserer og derfor vil der også være mulighed for at blive inspireret og smage på nogle af de mange spændende cocktails som dukker op og som vil blive serveret på festivalen. Her vil det være muligt at smage lige fra cocktails med gin til cocktails med rom, vodka, whisky og sågar akvavit.
 

Vi slår dørene op for festivalen 25. og 26. maj i København. Her vil du kunne møde en række af de førende importører af spiritus som sammen med en række af de førende bartenderen vil servere en række spændende cocktails og gin.

En række smagsprøver vil være gratis, andre vil kunne købes for et beskedent beløb.

Følgende importører kan du møde på festivalen:

Sprit & Co, Interbrands, Pernod Ricard, Juuls, Conaxess, Innsale – 1883, HJ Hansen, CRT, FeverTree, Theobrands, Nordisk Brænderi, ELG Gin, Scape Spirits, Get Spirits, Liquor 43, Bottlerocket, Apply taste, Sigma Wine, Drinkworld, Diageo, Kjær Company Aps, Hattemanden og Whisky.dk.

Du kan købe billet her.

Hvad? Gin & Cocktail Festival 2018

Hvor? I Pressen under JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Hvornår? Fredag 25. maj fra kl. 16.00 -20.00 

Annonce:

                  Lørdag 26. maj fra kl. 14.00 -17.00 og igen fra kl. 18.00 -21.00

Hvor meget? Priser fra 220 kr. Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et eksklusivt smageglas (værdi 60 kr.), samt Whisky & Rom Magasinet (værdi 70 kr.).

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Du kan købe billet her.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: