Kom til ny stor oversøisk vinfestival

I slutningen af oktober kan man komme til californisk og oversøisk vinfestival i Pressen

Følg Vin

Den 30 og 31 oktober indbyder vi til to dage med vine fra de oversøiske lande. Fredag er det de oversøiske vine og lørdag vil man kunne smage vine fra Californien.

 

30/10 Oversøisk Vinfestival

De oversøiske vine har vundet indpas hos danskerne. Vinene fra Chile, Australien, Sydafrika, Californien og Argentina er ikke mere kun billige kraftige vine men også stor elegance og høj kvalitet. Det vil der være mulighed for at opleve dels fredag d. 31 oktober som er dedikeret til de californiske vine samt 30 oktober hvor man også vil kunne møde vine fra andre oversøiske lande som Chile, Argentina, Sydafrika og Australien.

Chile har i flere år været blandt de mest populære vine hos danskerne. Det har især været de fyldige vine fra Central valley men i de senere år har flere interessante vine kommet hertil fra de køligere distrikter nær havet. Disse har en kølighed så flere sammenlignes med franske topvine fra Bourgogne.

Argentina er især kendt for deres malbec vine som de senere år er blevet populære hos danskerne. Men udtrykket i malbec vinene kan være meget forskelligt, det vil man kunne opleve på vinfestivalen.

Sydafrika har måske et af de mest perfekte klimaer til vindyrkning på jorden og er teknisk kommet ganske godt efter de senere år. Flere spår derfor Sydafrika en gylden fremtid. Kom og smag hvor langt man er kommet.

Australien er et kæmpe land og vinproduktion er en væsentlig faktor for landets eksport. Der laves mange forskellige vine både i den varme og kraftige stil til den mere elegante. På festivalen vil der være mulighed for at møde en række forskellige spændende australske vine.

Californien er ét af de mest forskelligartede vinområder i verden. Her er over 100 druesorter, der dyrkes på næsten 100 vindyrkningsarealer med snesevis af forskellige mikroklimaer og jordbundstyper. Desuden er her nogle meget individualistiske vinavlere - mange med international erfaring - hvilket giver endnu flere forskelligheder.

31/10 Californisk Vinfestival

De californiske vine er kendte for deres høje kvalitet, pålidelighed og forskelligartethed. Det vil der være mulighed for at opleve dels lørdag d. 31 oktober som er dedikeret til de californiske vine samt 31 oktober hvor man også vil kunne møde vine fra andre oversøiske lande som Chile, Argentina, Sydafrika og Australien.

Californien er ét af de mest forskelligartede vinområder i verden. Her er over 100 druesorter, der dyrkes på næsten 100 vindyrkningsarealer med snesevis af forskellige mikroklimaer og jordbundstyper. Desuden er her nogle meget individualistiske vinavlere - mange med international erfaring - hvilket giver endnu flere forskelligheder.

Den californiske kvalitet slår igennem i hver eneste flaske vin, fra de eksklusive kult-vine til hverdags-vinene.  Der hersker ikke tvivl om, at Californien med held kan konkurrere med et hvilket som helst vinområde i verden og i alle prisklasser. Kom selv og bedøm!
 
Californien forbindes med afslappet livsstil, men med vin er de meget seriøse. Deres kvalitet er altid i top og de arbejder hårdt på hele tiden at gøre teknologien mere og mere grøn og bæredygtig. Overskuddet til konstant at udvikle deres vine, hjælpes på vej af den skønne natur og konstante solskin, som nemt giver anledning til smil og glæde. Den californiske vin er indbegrebet af kvalitet, glæde og afslapning.

Udstillere:

AmericanWineCorner, Beringer / (H.J.Hansen), California Wine, Delicato Coop, Finivin, Graa Vin, Husted Vin, Kautz Family Wines – Ironstone, Laudrup,  Lundens Vinimport, Otto Suenson, Philipson Wine, Skovgaard Vine ApS*, Taster Wine, Theis Vine, Vinoble (Østjysk), Vinentusiasten Gobi Vin og Wineandbarrels.

 

Alt i alt er der mulighed for at smage en række spændende nyere vine over de to dage i Pressen.


Udstillere:

AmericanWineCorner, Beringer / (H.J.Hansen), California Wine, Delicato Coop, Finivin, Graa Vin, Husted Vin, Kautz Family Wines – Ironstone, Laudrup,  Lundens Vinimport, Otto Suenson, Philipson Wine, Skovgaard Vine ApS*, Taster Wine, Theis Vine, Vinoble (Østjysk), Vinentusiasten, 1010 Vin, Argentinske Vinhus, Gobi Vin og Wineandbarrels.

l

Det anbefales at købe billet til 'Californisk og Oversøisk Vinfestival 2015' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt. Du kan købe din billet her .

 

Californisk og Oversøisk Vinfestival 2015

Dato: Fredag 30. oktober & Lørdag 31. oktober 2015
Tid: 14:00-16:30 & 17:30-20.00
Sted: Pressen - JP/Politikens Hus, Rådhuspladsen 37, København

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind