Kom til stor oversøisk vinfestival

I slutningen af oktober kan man komme til stor oversøisk vinfestival i Pressen

Den 28 og 29 oktober indbyder vi til to dage med vine fra de oversøiske lande. De oversøiske vine har vundet indpas hos danskerne. Vinene fra Chile, Australien, Sydafrika, Californien og Argentina er ikke mere kun billige kraftige vine men også stor elegance og høj kvalitet.

Chile har i flere år været blandt de mest populære vine hos danskerne. Det har især været de fyldige vine fra Central valley men i de senere år har flere interessante vine kommet hertil fra de køligere distrikter nær havet. Disse har en kølighed så flere sammenlignes med franske topvine fra Bourgogne.

Argentina er især kendt for deres malbec vine som de senere år er blevet populære hos danskerne. Men udtrykket i malbec vinene kan være meget forskelligt, det vil man kunne opleve på vinfestivalen.

Sydafrika har måske et af de mest perfekte klimaer til vindyrkning på jorden og er teknisk kommet ganske godt efter de senere år. Flere spår derfor Sydafrika en gylden fremtid. Kom og smag hvor langt man er kommet.

Australien er et kæmpe land og vinproduktion er en væsentlig faktor for landets eksport. Der laves mange forskellige vine både i den varme og kraftige stil til den mere elegante. På festivalen vil der være mulighed for at møde en række forskellige spændende australske vine.

Californien er ét af de mest forskelligartede vinområder i verden. Her er over 100 druesorter, der dyrkes på næsten 100 vindyrkningsarealer med snesevis af forskellige mikroklimaer og jordbundstyper. Desuden er her nogle meget individualistiske vinavlere - mange med international erfaring - hvilket giver endnu flere forskelligheder.
 

Alt i alt er der mulighed for at smage en række spændende nyere vine over de to dage i Pressen.


Udstillere:

AmericanWineCorner, Dansk Supermarked, Coop, Beringer / (H.J.Hansen), Delicato, Det Argentinske Vinhus, FiniVin, Gobi Vin, Graa Vin, Otto Suenson, Løgismose, Laudrup Vin, Skovgaard Vine ApS, Hans Just,  Philipson Wine, Løgismose, Taster Wine, Vinoble (Østjysk), Vinkunsten, Napa Valley Vine og Wineandbarrels (flere følger).

Køb din billet her.

 

Oversøisk Vinfestival 2016

Dato: Fredag 28. oktober & Lørdag 29. oktober 2016
Tid: 14:00-16:30 & 17:30-20.00
Sted: Pressen - JP/Politikens Hus, Rådhuspladsen 37, København

Priser: Fra 150 kr. også studenterbilletter.

Køb din billet her.