Annonce:
Annonce:

Kom til Whisky & Rom Festival AFLYST

Igen i år afholder vi en stor Whisky og Rom Festival i København til oktober, med mulighed for at smage en række af de allerbedste rom og whiskyer

Annonce:
Følg Vin

I oktober åbnes dørene igen for en Whisky og Rom Festival i hjertet af København. Her kan man møde en række af Danmarks dygtigste importører af kvalitets whisky og rom. De vil skænke af deres gode dråber og der vil være mange gratis smagsprøver. Mere eksklusive smagsprøver kan købes til yderst fordelagtige priser.

Pressen i JP/Politikens hus, danner rammen om to stemningsfyldte dage med masser af smagsprøver og gode historier. I Pressen er der højt til loftet, plads til begejstring, og så ligger det centralt på Rådhuspladsen, med god mulighed for offentlig transport.

Festivalen i København arrangeres af Whisky.dk og Ekstra Bladet Vin. Det anbefales, at købe billet til 'Whisky og Rom Festival 2020' i forsalg, da nogle af sessionerne forventes udsolgt. Sidste år var festivalen udsolgt en måned før den løb af stabelen.

Udstillere:

Annonce:

Juuls, Sharpe Spirits, RomDeLuxe, Private Selection, SMWS mange flere følger

 

Hvad? Whisky og Rom Festival 2020 - du kan smage mere end 150 rom og whiskyer

Hvor? I Pressen, JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår? Fredag 23. oktober fra kl. 13.00-16.00 (sælges via Spotdeal) og kl. 17.00-20.00. Lørdag 24. oktober fra kl. 13.00-16.00 og igen fra kl. 17.00-20.00.

Hvor meget? Priser fra 270 kr. Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et smageglas (værdi 50 kr.) samt Whisky & Rom Magasinet (værdi 79 kr.)

Køb din billet her. AFLYST

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: