Annonce:
Annonce:

Kom til Whisky & Rom Festival

Igen i år afholder vi en stor Whisky og Rom Festival i København til oktober, med mulighed for at smage en række af de allerbedste rom og whiskyer

Annonce:
Følg Vin

I oktober åbnes dørene igen for en Whisky og Rom Festival i hjertet af København. Her kan man møde en række af Danmarks dygtigste importører af kvalitets whisky og rom. De vil skænke af deres gode dråber og der vil være mange gratis smagsprøver. Mere eksklusive smagsprøver kan købes til yderst fordelagtige priser.

Pressen i Politikens hus, danner rammen om to stemningsfyldte dage med masser af smagsprøver og gode historier. I Pressen er der højt til loftet, plads til begejstring, og så ligger det centralt på Rådhuspladsen, med god mulighed for offentlig transport.

Festivalen i København arrangeres af Whisky.dk og Ekstra Bladet Vin. Det anbefales, at købe billet til 'Whisky og Rom Festival 2017' i forsalg, da nogle af sessionerne forventes udsolgt. Sidste år var festivalen udsolgt en måned før den løb af stabelen.

Annonce:

26 udstillere har indtil videre meldt deres ankomst, og listen opdateres løbende. Følgende kan man blandt andet møde:

Interbrands Wines & Spirits, Braunstein, SMWS, H.J. Hansen, Sprit & Co, Hans Just, Whisky.dk, Mac Y, Bruichladdich, Juuls, Altia, Skotlander, Fiona Flasken, Innsale 1883, Old Smoky, Pernod Ricard, Whisky2u.dk, Wolfburn, Rombo.dk, Just Drinks A/S, Elg Gin, Rævhede naturprodukter, Mosgaard Whisky, RomdeLux, TheoBrands, Rum Exclusive og flere følger.

De vil skænke prøver af blandt andet:

Talisker, Bruichladdich, Bowmore, Bunnahabhain, Isle of Jura, Glenlivet, Balvenie og de danske destillerier. På romsiden kan man blandt andet glæde sig til Diplomatico, Angostura og mange flere.

 

Hvad?: Whisky og Rom Festival 2017 - du kan smage mere end 150 rom og whiskyer

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Annonce:

Hvornår?: Fredag 27. oktober fra kl. 13.00-16.00 og 17.00-20.00 (udsolgt). Lørdag 28. oktober fra kl. 13.00-16.00 (få billetter) og igen fra kl. 17.00-20.00 (få billetter).

Hvor meget? Priser fra 220 kr. Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et smageglas (værdi 50 kr.) samt Whisky & Rom Magasinet med stort Speyside whiskey tema (værdi 70 kr.)

Køb din billet her.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: