Smag på 200 franske vine

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København d. 27 og 28 februar 2016

En række af landets bedste vinhandlere og importører af franske vine under temaet 'Franske Vindage' har fundet de gode flasker frem og vil stå klar til at fortælle om de spændende vine fra hele Frankrig. Frankrig er fortsat det land i verden, hvor der produceres mest vin, og fredag/lørdag i februar får du mulighed for at smage vine fra så forskellige egne som Champagne i nord til Roussillon i syd.

Verdens dyreste topvine kommer stadig fra Frankrig, som vi mere end noget andet land forbinder med udsøgte vine. Sandheden er, at fransk vin er meget mere - fra Bordeauxs slotsaftapninger til franskmændenes egen daglige vin. Fransk vin er også læskende og ligetil landvin til hverdagsmad, og fransk vin er saft og kraft til herreretter til konkurrencedygtige priser.

Når du ankommer får du et smageprogram med samtlige vinhandlere og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine. Det vil også være muligt at købe små lækre franske anretninger til yderst rimelige priser.

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig en række spændende master classes. Blandt andet vil det være muligt at smage en række top champagner samt komme til en masterclass med châteauneuf. De forskellige Master classes vil blive løbende publiceret de næste måneder.

Du kan købe billet her.

Følgende vinhandlere og importører kan du møde på messen: AK's vine delight, Alsace, Châteauneuf, Compagniet, Domaine Brandis, Elitevin ApS, GOURRAN.DK, Holte Vinlager, La France Shop, Ma Poule, Le Gourmand, Vinhuset les Cepages, Philipson Wine, Skjold Burne A/S, Vinoble, Vin fra Frankrig, Esprit du Vin, Distinto, Bongrain (Oste), VintageChampagne og Wineandbarrels (listen opdateres løbende).
 

Hvad?: Franske vindage 2016 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 27. februar fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20 (Udsolgt). Lørdag 28. februar fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Der er fire forskellige master classes: Alsace, Chateuaneuf, vinderchampagne og top bourgogne. Læs mere her.

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere