Annonce:
Annonce:

Smag på 200 franske vine

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 23. og 24. februar 2018

Annonce:
Følg Vin

En række af landets bedste vinhandlere og importører af franske vine under temaet 'Franske Vindage' har fundet de gode flasker frem og vil stå klar til at fortælle om de spændende vine fra hele Frankrig. Frankrig er fortsat et af de lande i verden, hvor der produceres mest vin, og fredag/lørdag i februar får du mulighed for at smage vine fra så forskellige egne som Champagne i nord til Languedoc/Roussillon i syd.

Verdens dyreste topvine kommer stadig fra Frankrig, som vi mere end noget andet land forbinder med udsøgte vine. Sandheden er, at fransk vin er meget mere - fra Bordeauxs slotsaftapninger til franskmændenes egen daglige vin. Fransk vin er også læskende og ligetil landvin til hverdagsmad, og fransk vin er saft og kraft til herreretter til konkurrencedygtige priser.

Annonce:

I år er der som noget helt nyt et helt afsnit på messen dedikeret til champagne. Her vil man som gæst få mulighed for at smage en række forskellige champagner fra flere forskellige huse.

Når du ankommer, får du et smageprogram med samtlige vinhandlere og deres vine listet samt et flot Spiegelau vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine. Det vil også være muligt at købe små lækre franske anretninger til yderst rimelige priser.

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig en række spændende Champagne Masterclasses. De forskellige Masterclasses vil løbende blive publiceret de næste måneder.

Annonce:

Følgende vinhandlere og importører kan du møde på messen: Amfora Vin, Barrique Vin, Champ de Luxe, Champagne Guru, Genereux, Goosmann Vin, Gourran.dk, Spiegelau, Elite Vin, GOBI Vin, Kjær & Sommerfeldt, Vinhuset Les Cépages, Esprit du Vin, Holte vinlager, Dansk Supermarked, Vinoble, Saint Agur, Vintagechampagne, Philipson Wine, Wineandbarrels, LE BON GOÛT, Victoria Vine, Le Gourmand, Det franske Vinkort og Coop. (listen opdateres løbende).

Smagekatalog her: Program_layout_fransk_2018. NETTET..pdf

Køb din billet her.

Hvad?: Franske Vindage 2018 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 23. februar fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20. UDSOLGT

                   Lørdag 24. februar fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Køb din billet her.

Kom til eksklusiv masterclass med champagner fra Club Trésor - klik her

Kom til masterclass med Søren Frank om Champagne - klik her

Kom til eksklusiv vertikal smagning af Gevrey-Chambertin vine

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Se beskederne

Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: