Annonce:
Annonce:

Smag på 200 franske vine

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 28. og 29. februar 2020

Annonce:
Følg Vin

På Franske Vindage kan du smage dig igennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest, når en række af landets førende vinhandlere og importører står klar med det bedste de har fra Frankrig og en masse historier fra vinmark og -kælder. Måske står vinbonden også på standen, så han/hun selv kan fortælle om vinen og tankerne bag.

Annonce:

Frankrig er førende i kvalitetsvine, og producenterne bestræber sig hele tiden på at gøre det bedre, så kvaliteten højnes. Det gælder både for de meget dyre vine, men også for vine i det mere prisvenlige niveau, som de fleste nok går efter, når der skal købes vin til hverdagsmad. På Franske Vindage kan du smage det hele, så du ved, hvad du skal gå efter – både til hverdag, men sandelig også til fest. Der bliver rig mulighed for at smage bobler fra Champagne, hvidvin fra både nord og syd, lette rødvine til de kødløse dage og kraftbomber, når det er tid til den røde bøf.

I år har vi lavet aftaler med en række importører således at vi kan præsentere en stand kun med vine fra Bordeaux og en tilsvarende med vine fra Bourgogne.

Når du ankommer, får du et smageprogram med alle udstillerne og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine.

Smagekatalog her: Smageprogram Franske Vindage 2020.pdf

Annonce:

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Domaine Brandis, Amfora Vin, Theis Vine/Bordeaux, GobiVin, Vinrosen/Bourgogne, Vintage Champagne, Alsace, Con Avec Vin & Spiritus, Vinhuset les Cepages, Chateau Gourran, Holte vinlager, Philipson Wine, Vinslottet I Greve, Victoria Vine, Hans Just, Spiegelau, Winedrop, Champagne Passion, Sprit & Co, Winedrop, Le Gourmand, Youandwine, Barrique verte, Winedrop, Champagne Guru (listen opdateres løbende).

Køb din billet her.

Hvad?: Franske Vindage 2020 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 28. februar fra kl. 14-16.30 (sælges via SPOTDEAL) og igen fra kl. 17.30-20 Udsolgt

                   Lørdag 29. februar fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20 Udsolgt.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Køb din billet her.

Kom til eksklusiv Bourgogne Masterclass - læs mere her

Kom til Blindsmagnings Masterclass med champagne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: