Annonce:
Annonce:

Smag på over 200 vine på Spansk Vinfestival

Mød mere end 20 importører og smag vine fra hele Spanien.

Annonce:
Følg Vin

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2017, der afholdes 15. og 16. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa. Vi gentager sidste års store succes med cava-bar, hvor der er mulighed for at smage sig frem til de bedste bobler.

Annonce:

Det er 9. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten, en praktisk glasholder (værdi 50 kr.) samt et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide (værdi 70 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger. Det anbefales at købe billet til 'Spansk Vinfestival 2017' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

Her er smagekataloget: Spansk Vinfestival til web (1).pdf

Annonce:

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

ICEX Madrid, GOBI Vin, Laudrup Vin, d-wine, DO Ribera del Duero, Spiegelau, Hans Just, Coop, Protos, Holte Vinlager, Dansk Supermarked, Winetraveller, DO Rueda, Chorines, Compagniet, FiniVin, Vinstokken, Sangria Lolea Danmark, Hola Cava Danmark og Wineandbarrels.com. Flere følger.

Køb din billet her.

Hvad?: Spansk Vinfestival 2017 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 15. september fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20 Få bill. . Lørdag 16. september fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20 Få bill..

Køb din billet her.

Kom til masterclass og smag en række af de bedste spanske hvidvine

Kom til masterclass og få en introduktion til Ribera del Duero

Kom til masterclass om Sherry - Fino og Manzanilla

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: