Annonce:
Annonce:

Smag på over 200 vine på Spansk Vinfestival

Mød mere end 20 importører og smag vine fra hele Spanien.

Annonce:
Følg Vin

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2019, der afholdes 13. og 14. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

Det er 11. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Annonce:

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks vinmagasin DinVinGuide (værdi 79 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger. Det anbefales at købe billet til 'Spansk Vinfestival 2019' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

Chorines, Coop Danmark, ICEX Madrid, DOP Rioja, D'Wine, FiniVin, Hans Just, Esprit du Vin, Valuewine, Protos, Philipson Wine, DOP Ribera del Duero, WinePoint, Spiegelau, Wineandbarrels, Standgaarden, Wine Traveller, Vinkompagniet, Sømod Vine, Bodegas Castano, Thrane Vin.

 

Smageprogram her: Program_layout_spansk 2019.pdf

 

Masterclasses:

Annonce:

Mas la Plana Vertikal smagning

Test vine fra Ribera del Duero

Vinene fra Peter Sisseck

 

Køb din billet her.

Hvad?: Spansk Vinfestival 2019 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 13. september fra kl. 14-16.30 (sælges via Spotdeal) og igen fra kl. 17.30-20. Lørdag 14. september fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20

Køb din billet her.

En række Masterclasses vil blive introduceret løbende. Se her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: