Annonce:
Annonce:

Sommerens saftigste cocktails

Her er inspiration til en række sommer cocktails

Annonce:
Følg Vin

Sommertid er lig med udestunder i solskin. Om der planlægges gæstemiddag på terrassen, solnedgang ved stranden eller fyraften på  altanen: En lækker, frugtig sommerdrink er en vaskeægte stemningsskaber og tørstslukker i et ethvert godt (eller mindre godt) selskab. Vi guider dig gennem 6 af de bedste sommerdrinks med gin og whisky, som er nemme at lave og endnu nemmere at drikke.

Kom til stor Spansk Vinfestival 14+15 september

 

BRAMBLE favoritten fra Fred’s Bar

Ingredienser:

• 50 ml Hendrick’s Gin

• 25 ml citronsaft

• 12,5 ml sukkerlage

• 12,5 ml Créme de Mûre (brombærlikør)

 

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienser, undtaget Créme de Mûre, i din

shaker. Ryst den godt og hæld derefter indholdet gennem

straineren over knust is i dit glas. Rør rundt i glasset,

og tilføj mere is efter ønske. Stænk lidt Créme de Mûre

Annonce:

på toppen til sidst, og din Bramble er klar til servering.

 

FLORA DORA broadway-klassiker til tøserne

Ingredienser:

• 40 ml Hendrick’s Gin

• 20 ml frisk limesaft

• 10 ml hindbærsirup

• Ginger Beer til at

toppe op med

 

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienserne i et high ball glas, gerne i smuk

krystral, over isterninger. Rør rundt, pynt gerne med et

frisk hindbær og en skive lime på toppen. Servér, men

pas på: Den friske hindbærsmag er svær at stå for! Det er

ikke uden grund, at den blev drukket af New Yorks bedre

borgerskab i rigelige mængder gennem 50’erne.

 

SUMMER MULE giv din G&T et ingefærspark bagi

Ingredienser:

• 50 ml Hendrik’s Gin

• 20 ml frisk limesaft

• 10 ml hyldeblomstkoncentrat

• 8 mynteblade

• ¼ af en agurk

• Ginger Beer til at

toppe op med

 

Sådan gør du:

Skær agurken i skirver, og placer i et high ball glas. Mort dem en

anelse med en muddler, og hæld isterninger over. Tilføj resten af ingredienserne,

Annonce:

og top op med Ginger Beer efter smagspræferencer.

Pynt med et stor stilk mynte og en frisk limeskive.

 

ELEVENSES en lille formiddagspause med whiskey og breakfast tea

Ingredienser:

• 60 ml Tullamore D.E.W

Original Irish Whiskey

• 2 teskeer hindbærsyltetøj

• 20 ml frisk citronsaft

• 50 ml stærkt brygget

breakfast tea

 

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienser i en shaker med is. Ryst den

godt, og hæld gennem staineren over isterninger i

et high ball glas. Pynt på toppen med et stykke citronskal,

og server for dine sommergæster, inden

kødet lægges på grillen - også selvom kl. er over 11.

 

MONKEY JAM SOUR den festlige ballademager

Ingredienser:

• 50 ml Monkey Shoulder

Whiskey

• 5 ml sukkerlage

• 2 spiseskeer hindbærsyltetøj

• 20 ml frisk citronsaft

• 1 skvæt danskvand

• 1 skvæt Angustura

Sådan gør du:

Til at starte med blandes citronsaft og hindbærsyltetøj

i en shaker og ryst godt! Hæld

Annonce:

sammen med resten af ingredienserne i en

shaker, og ryst godt sammen med is. Hæld

det gennem en strainer i et lavt glas fyldt

med isterninger. Top op med danskvand.

 

MONKEY MOJITO frisk, men med dybe trænoter

Ingredienser:

• 50 ml Monkey Shoulder

Whiskey

• 20 ml frisk limesaft

• 15 ml sukkerlage

• 1 skvæt Angostura

• 12 mynteblade

• Ginger Ale til at toppe

op med

 

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienser, undtaget Ginger

Ale, i et lavt krystalglas. Rør det godt rundt,

gerne med en muddler, så smagen fra myntebladede

kommer frem. Hæld knust is

over, og rør rundt. Top op med Ginger Ale.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: