Her er tre forskellige bud på vintercocktails med gin og whisky.
MR MACAWBER'S GIN PUNCH
· 400 ml. Hendrick's Gin
· 400 ml. Madeira vin
· 2 tsk. brun farin
· 6 store citroner og appelsinspåner
· 1 skive appelsin
· 1 frisk ananas
· 4 tsk. honning
· Saften af to citroner
· 3 stk. nelliker
· 1 knivspids revet muskatnød
· 1 tsk. kanel
Bland ingredienserne i en gryde og lad simre i 20 - 30 minutter. Smag til med citron eller honning afhængigt af, om du ønsker en syrlig eller sød smag. Server drinken i tekopper. Velegnet til at blive genopvarmet.
APPLE D.E.W.
· 50ml Tullamore D.E.W.
· 75ml Æblecider
· 10ml Citronsaft
· 10ml Appelsinjuice
· 10ml Ahornsirup
· Pynt med en hel kanelstang
Bland alle ingredienserne og varm dem op. Server i et whiskyglas og pynt med en hel kanelstang.

IRISH ESPRESSO
· 20 ml. Tullamore D.E.W.
· 10 ml. kaffelikør
· 10 ml. pisket flødeskum
· Pynt med hele kaffebønner
Bland Tullamore D.E.W. og kaffelikør sammen i en mixer. Rør rundt og hæld op i shots-glas. Top hvert shot med flødeskum og pynt med kaffebønner.
Der skete en fejl under valideringen af din bruger.
Gå til Min profil eller prøv igen senere.