Her er verdens vildeste vodka

Vand fra Himalayas tinder, vinterhvede fra den eksklusive Tambov region i Rusland, og en gærings- og destilleringsproces udover det sædvanlige – det er i korte træk opskriften på verdens vildeste vodka, der koster næsten 19.000 kroner flasken

Elit by Stolichnaya producerer 'elit pristine water series, The Himalayan Edition', der koster næsten 19.000 danske kroner.
Elit by Stolichnaya producerer 'elit pristine water series, The Himalayan Edition', der koster næsten 19.000 danske kroner.

I hjertet af Himalayas bjergkæde ligger Langtang National Park, hvor smeltevandet fra gletsjerne begynder sin lange rejse gennem utallige lag af klippe for til sidst at finde sit leje i et reservoir 3000 meter over havets overflade. Herfra hentes det vand, der er en af grundressourcerne den vodka, der ifølge producenten er verdens mest eksklusive, elit pristine water series, The Himalayan Edition.

Når det naturlige kildevand er nænsomt renset og filtreret, så dets unikke komposition og karakteristika bevares, tilsættes russisk vinterhvede, og gæringsprocessen kan begynde. Vinterhveden, der er kendt for sin ekstremt høje kvalitet, høstes fra marker grænsende op til Kershinskoye vandreservoiret, som er komplet frit for urenheder og derfor med til at sikre vodkaens særegenhed og eksklusivitet.

Læs også:

Se også: Vind eksklusiv Campari-kalender med Ekstra Bladet

Denne sublime vodka kræver naturligvis en håndlavet flaske af det fineste krystalglas fra den bøhmiske region i Tjekkiet, og den skal nydes med stil – derfor leveres flasken med de dyre dråber i en eksklusiv træboks vedlagt en specialfremstillet issyl, en spids lille forgyldt sag på 234 gram.

Elit pristine water series, The Himalayan Edition kan erhverves for små 2500 euro, eller godt 18.700 danske kroner.

Så støtter man også havorganisationen Ocena, hvis primære arbejde består i at beskytte verdenshavene mod ødelæggende industrielfiskeri og skabe optimale betingelser for ellers truet dyreliv.

Læs også:

Nu kan du få en whisky, der har været hældt over smukke Alexa Vargas bryster. (Foto: G-Spirits) Vinnyheder - 5. okt. 2012 - kl. 13:36 TV: Skål i sprut med smag af Playboy-bryster

Nærmeste forhandler af elit pristine water series, The Himalayan Edition oplyses hos Edrington Group på 43 22 55 00.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i vintest
Mest læste i vin
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen