Angelus og Pavie hæver prisen efter opgradering

Både Chateau Pavie og Chateau Angelus varsler prisstigninger efter opgraderingen til den fornemmeste klassifikation i St Emilion

Chateau Angelus hæver prisen de kommende år. (Foto: Angelus.com).
Chateau Angelus hæver prisen de kommende år. (Foto: Angelus.com).

Chateau Pavie og Chateau Angelus var de helt store vindere, da man i sidste måned ændrede klassifikationen i det franske vinområde St Emilion.

Angelus og Pavia blev begge forfremmet til den fornemste kategori, 'Premiers Grands Crus Class A' og nu varsler de to vinslotte prisstigninger, som følge af den nye position i St Emilion hierakiet, hvor man nu er på linje med Chateau Ausone og Chateau Cheval Blanc:

Læs også:

Se også: Chateau-ejer raser over St Emilion klassifikation

- En flaske Cheval Blanc koster i øjeblikket to og en halv gange så meget som en flaske Angelus. Vi vil ændre vores position på markedet i løbet af de næste fire-fem år og vores kunder ved, at vi er nødt til hale ind på de andre, hvad angår prisen, lyder meldingen fra Chateau Angelus og Pavies ejer, Gerard Perse, følger trop:

- Der vil komme prisstigninger. Vi har givet os selv ti år til at komme op på siden af Chateau Ausone og Chateau Cheval Blanc, når det gælder prisen, vurderer han i et interview med den amerikanske avis 'The Star'.

Læs også:

Se også: Pavie and Angelus forfremmet i ny St. Emilion klassifikation

Både Chateau Pavie og Chateau Angelus har brugt mange penge på markedsføring, for at sikre en højere placering i klassifikationen. Angelus har købt sig til promovering i mere end 30 film - blandt andet i James Bond-filmen 'Casino Royale' fra 2006, hvor agent 007 nød et glas Angelus med samme entusiasme som var det en Dry Martini.

En flaske Cheval Blanc årgang 2009 koster på det danske marked omkring 15.000 kroner, mens en flaske Angelus, af samme årgang, kan erhverves for omkring fire tusinde kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i vintest
Mest læste i vin
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen