Ugens indkøb: Tre slotte i Bordeaux

Bernard Magrez køber tre slotte i Bordeaux

Bernard Magrez ejer blandt andet Chateau Pape Clement. (Foto: http://www.pape-clement.com/)
Bernard Magrez ejer blandt andet Chateau Pape Clement. (Foto: http://www.pape-clement.com/)

Mens vi andre samler på vin, samler den franske vinmagnat Bernard Magrez på vinslotte, og han har netop føjet tre Bordeaux-slotte til din samling, rapporterer decanter.com.

Han ejer i forvejen Bordeaux-slottene Chateau Pape Clement og Chateau La Tour Carnet.

Læs også: Vintest -

Se også: Konfirmationsbobler

Nu føjes Chateau Malleprat i Pessac Leognan (15 hektar), Chateau Moulin d'Ulysse i Listrac-Medoc (10 hektar) og Chateau Romer i Sauternes (3,5 hektar) til samlingen.

Magrez er dermed ejer af cirka 40 ejendomme med vinproduktion i Bordeaux, Languedoc, Spanien, Portugal, Napa Valley i Californien, Argentina, Uruguay, Chile, Marokko og Japan.

Ifølge det franske vinmagasin Revue du Vin de France vil Magrez ikke med vold og magt opretholde produktionen under de eksisterende navne, men vil i et vist omfang bruge druematerialet i produktionen på sine andre ejendomme.

Læs også:

Se også: Bordeaux 2011: Cos d'Estournel ‘dumper’ prisen

For eksempel ejer han Chateau Latrezotte i Barsac, hvor han producerer en vin kaldet 'La Sauternes de ma Fille', og han kan nu integrere den produktion med produktionen på Chateau Romer.

I Medoc vil han bruge udbyttet fra Chateau Moulin d'Ulysse til at lave en andenvin til den klassificerede La Tour Carnet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere