Smag på 300 lækkerier i Nordsjælland

Vinhandlere og gourmetvirksomheder klar til at forkæle dig

Du kommer hverken til at gå sulten eller tørstig hjem fra Støberihallen.
Du kommer hverken til at gå sulten eller tørstig hjem fra Støberihallen.

Har du hang til god vin, god mad og kvalitetsøl og står du med et hul i kalenderen lørdag den 21. april, bliver der rig mulighed for at få tilfredsstillet alle behov i Nordsjælland - nærmere betegnet i Hillerød.

Læs også:

Se også: Robert Parker erkender rod med karakterer til spanske vine

Den 21. april er det nemlig blevet tid for afvikling af den tredje udgave af 'Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival'. Den afvikles i Støberihallen i centrum af Hillerød.

Og arrangøren, The Wine Company, lover mindst 300 smagsprøver fra de mange udstillere, så ingen behøver at gå brødflove hjem.

27 vinhandlere, vinimportører, vingårde og gourmetvirksomheder har foreløbig tilmeldt sig.

Det drejer sig blandt andet om Chokolademageriet, Kødsnedkeren, Hornbeer, Ostedelikatessen, Annisse Vingård, Domain Aalsgaard, Kelleris vingård, Vinhuset Stoltz, Emilie vin og The Wine Company.

For at skabe særlig opmærksomhed om udbuddet af god vin gennemføres en publikumskåring af festivalens bedste hvide og røde vin (diplomer overrækkes ved festivalen).

Læs også: Test -

Se også: Whiskyens mange facetter

Festivalen er delt op i 2 heats fra kl. 12-14.30 og fra kl. 15-17.30 og der ventes op mod 500 entusiastiske mad- og vinelskere fra både Danmark og Sydsverige.

- Festivalen er en unik mulighed for at smage sig igennem det store udbud af vine og delikatesser, som er på det sjællandske marked og finde spændende kombinationer mellem maden og vinen, udtaler arrangør Lars Møller.

www.nordvinfestival.dk kan du læse mere om de praktiske forhold omkring festivalen, herunder om køb af billetter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere