Francis Ford Coppola sagsøger restaurant

Filmmanden og vinmageren i retten for sit varemærke

Francis Ford Coppola føler sit varemærke truet. (Foto: AP)
Francis Ford Coppola føler sit varemærke truet. (Foto: AP)

Filminstruktøren og vinmageren Francis Ford Coppola sagsøger nu restauranten ‘ Tavola Italian Kitchen’ i Novato i Californien for at misbruge Coppolas varemærke i forbindelse med brugen af ordet ‘Tavola’ (bord red.), rapporterer decanter.com.

Coppola-familien ejer restauranterne Zoetrope i San Francisco og Rustic i Sonoma County. Repræsentanter for familien udtaler, at frasen 'a tavola' ( lad os gå til bords eller til bords red.) i betydingen et afslappende middagsmåltid uden et egentligt menukort, er kendetegnende for de to restauranter.

Læs også:

Se også: Chateau Latour forlader en primeur-salget

Coppola-familiens familie-fond har taget patent i USA på frasen ‘a tavola’.

Francis Ford Coppolas advokat Giselle Galper har skrevet til ejerne af Tavola, far og søn Anthony og Jon Paul Pirraglia, og gjort dem opmærksom på, at kunderne bliver vildledt og tror, at ‘Tavola Italian Kitchen’ har forbindelse til Francis Ford Coppola eller hans vingård i Sonoma, Francis Ford Coppola Winery.

Læs også:

Se også: Smag på 300 lækkerier i Nordsjælland

Sagen blev anlagt den 2. april.

Det lokale website Novato Patch, citerer Jon Paul Pirraglia for at have sagt, at han ikke mener, at navnet ‘Tavola Italian Kitchen’ er i konflikt med nogle af Coppola-familiens rettigheder og varemærker.

- Jeg har brugt meget tid på at forklare dette for Coppola-familien i et forsøg på at undgå, at sagen røg i retten, siger Pirraglia.

Sagen skal behandles ved en distriktsdomstol i det nordlige Californien.

Læs også:

Se også: Robert Parker erkender rod med karakterer til spanske vine

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere