Garagevinene samles i én butik

Ny internetvinhandler gør det nemmere at købe vine fra de mindre importører

Danmark er kendt for sine mange garageimportører, som ofte har kastet deres kærlighed på en særlig vinregion eller vintype. Mange driver disse virksomheder som en hobby ved siden af deres almindelige job. Mange af vinene er fra meget små producenter og i meget små mængder og derfor kan de disse vine ofte kun købes hos garageimportøren. Men det kan være svært at få fat i de disse vine, især hvis du bor i den anden ende af landet.

Læs også: Danskerne foretrækker husets vin

'Det er ofte meget spændende vine og meget engagerede mennesker, der står bag importen', siger Rasmus Visby fra Flaskeposten.dk. Flaskeposten.dk har valgt at samle de 10 bedste vine fra hver vinimportør i en fælles webshop. På den måde kan kunden nemt handle vin fra flere vinimportører i samme indkøbskurv. Vinen bliver leveret gratis til nærmeste Swipbox, en slags postboks, som findes i Bilka, Føtex og flere Netto butikker. Netop Swipbox og en særlig emballage har gjort at Flaskeposten har fået fragtprisen ned til et overkommeligt niveau. Vinene sendes direkte fra den enkelte vinimportør til kunden.

21 vinimportører er indtil videre tilmeldt, og 11 er allerede i luften. Målet er over 200 vinimportører og dermed over 2.000 vine at vælge imellem.

Se sortimentet hos Flaskeposten.dk - KLIK HER.

Læs også: Kendt portvinshus udvider

0 kommentarer
Vis kommentarer