Dansk vinhandler opkøber konkurrent

Theis Vine har købt aktiviteterne i Chris Wine Denmark

Den danske vinimportør Theis Vine har fra det nye år købt aktiviteterne i Chris Wine Denmark af Benny Winther. Benny Winther er blandt andet kendt for sin involvering i Brøndby IF. Chris Wine sidder bl.a. på agenturene Antinori, Louis Latour og Chateau St. Michelle, blot for at nævne nogle få som nu overgår til Theis Vine sammen med medarbejdere og kunder. Chris Wine har især haft sin tyngde forretningsmæssigt i det vestlige Danmark, hvor Theis især har haft sin styrke i det østlige. Chris Wine i Sverige blev tidligere solgt fra og nu er den danske del så også afhændet. Chris Wine navnet vil med opkøbet forsvinde i Danmark.

Theis Vine har gennem de senere år gennemgået en stærk vækst. Ikke kun i Danmark men også på de øvrige nordiske markeder. Theis Vines ejer John Krøigaard-Larsen udtaler: ”Med købet af Chris Wine Denmark er Theis Vine en af de største leverandører på det danske on-trade marked for vin som dækker markedsråder som: restauranter, hoteller, vinforretninger, tax-free, Btb og Btc via egen butik og et af branchens stærkeste e-commerce sites.

Læs også: De 10 bedste bobler til under 100 kr.

Theis samler alle aktiviteter i hovedsædet i Skovlunde lidt udenfor København samt nogle få på kontoret i Stockholm. I alt vil 22 medarbejder i Danmark og 4 i Sverige være en del af det nye Theis vine.

John Krøigaard-Larsen udtaler endvidere: 'Købet af disse aktiviteter er et vigtigt led i vores stadige ekspansion på de andre nordiske markeder. Det er et vigtigt led i vores strategi, at kunne tilbyde vores agenturer en komplet nordisk distributionsløsning, idet det er virkningsfuldt for leverandørerne. Således har Theis Vine AB i Sverige, på ganske få år, udviklet sig til at være en enhed, som er næsten lige så stor som vores danske selskab.'

Læs også: Legesyg vodka også i Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer