Verdens bedste restaurant nu med whisky menu

El Celler de Can Roca som sidste år slog vores egen restaurant Noma om titlen som verdens bedste restaurant, har netop indgået et samarbejde med whisky producenten The Macallan

Resultatet vil kunne opleves til juni og juli i år, hvor restauranten vil holde en række velgørenhedsmiddage, hvor man vil kunne opleve det katalanske køkken specielt sat sammen med en række af de bedste Macallan whiskyer. Tanken er at skabe et helt nyt tankesæt for sammensætning af mad og whisky.

Prisen er 55.000 kr. per kuvert, men så får man også mulighed for at smage en række de mest sjældne whiskyer fra Macallan blandt andet M 62 som er den ældste aftapning nogensiden fra destilleriet. En række fadprøver af whiskyer endnu ikke lanceret vil også indgå.

Læs også: Weekendens bedste vinkøb

El Celler de Can Roca er en familierestaurant drevet af tre brødre. Storebror Joan som er ansvarlig, den mellemste bror Josep som er sommelier og den yngste bror Jordi som er i chefkok. Restauranten åbnede i 1986 og fik sin tredje Michelin stjerne i 2009. I 2013 blev den så kåret som verdens bedste restaurant netop foran Noma.

Læs om Whisky & Rom Magasinet her

0 kommentarer
Vis kommentarer