Smag over 200 spanske vine for 150 kroner

Smag om spanierne også er europamestre i vin

Der var jubel over hele linjen, da Spanien udspillede Italien i EM-finalen. Nu får du mulighed for at smage, om spanierne også er europamestre i vin. (Foto: AP)
Der var jubel over hele linjen, da Spanien udspillede Italien i EM-finalen. Nu får du mulighed for at smage, om spanierne også er europamestre i vin. (Foto: AP)

Spanien med Iniesta & co. har netop vundet Europamesterskabet i fodbold, og nu får du muligheden for at bedømme om Spanien med Tempranillo & co. også skal erklæres for europamestre i vin.

Det sker på på den spanske vinfestival, ' Spansk Vin 2012', der afholdes den 28. og 29. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus i hjertet af København.

Læs også:

Se også: Smag unikke vine fra Vega Sicilia

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

Vi gentager sidste års store succes med cava-bar, hvor der er mulighed for at smage sig frem til de bedste bobler.

Det er fjerde år i træk, at Ekstra Bladet og AltomSpanskVin.dk i samarbejde med det spanske handelskammer afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Læs også:

Se også: Kæmpe test af Ribera del Duero vine

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten samt et flot smageglas fra Luigi Bormioli, som du må tage med hjem. Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger.

Under festivalen vil der blive afviklet to master class'es, hvor du kan smage vine fra superligaen fra Vega Sicilia og en af Riojas top-producenter - Bodegas Vinicola Real.

Du kan læse mere om Vega Sicilia-arrangementet og købe billet her.

Rioja-master class'en bliver fyldigt omtalt i næste uge på ekstrabladet.dk/vin, så kig ind på Danmarks største vinsite.

Det anbefales at købe billet til ' Spansk Vin 2012' i forsalg, da nogle af sessionerne forventes udsolgt.

Læs også:

Se også: Det nye Spanien

Du kan købe din billet her - køber du nu, er det også billigere, end hvis du løber risikoen og satser på at købe i døren.

17 udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan følge med her.

Hvad?: Spansk Vin 2012 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag den 28. september fra klokken 13-16 og fra 17-20. Lørdag den 29. september fra klokken 13-16 og fra 17-20.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i vintest
Mest læste i vin
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen