Eurythmics-stjerne i samarbejde med Mollydooker

Vil afholde en årlig eksklusiv koncert hos den australske producent af powervine

Dave Stewart, her sammen med Mick Jagger, var solgt, da han smagte Mollydookers 'Carnival of Love'. (Foto: AP)
Dave Stewart, her sammen med Mick Jagger, var solgt, da han smagte Mollydookers 'Carnival of Love'. (Foto: AP)

Eurythmics-stjernen Dave Stewart har indgået et samarbejde med den australske producent af power-vine på Shiraz Mollydooker.

Samarbejdet kommer blandt andet angiveligt til at betyde, at Stewart giver en koncert på selve vingården en gang årligt.

Dave Stewart kalder sig selv for ‘vin-fanatiker’, og han stødte på Mollydookers frugtbomber, da han sidste år var på ferie med hustruen på The Landing Hotel på Bahamas.

- Ejeren af hotellet hev en flaske frem - Mollydookers ‘Carnival of Love’ - og sagde, at jeg skulle smage den. Det var den bedste Shiraz, jeg nogensinde har smagt, siger Dave Stewart.

Læs også:

Se også: Vinanmelder: Jeg bliver ikke betalt for at smage

Senere i 2011 besøgte han Australien under en koncertturné.

- Jeg havde selvfølgelig planlagt, at vi skulle besøge Mollydooker, for jeg ville købe en kasse ‘Carnival of Love. Jeg fik lov at mødes med ejerne, og vi talte lidt, og jeg sagde, at jeg gerne ville lave vin sammen med dem, siger Dave Stewart om mødet med ægteparret, der kører Mollydooker, Sparky og Sarah Marquis.

Sparky og Sarah besøgte efterfølgende Dave Stewart i Hollywood, og sammen smagte de hele Mollydookers portefølje af vine.

- Vi er blevet venner – det var et frugtbart møde mellem skæve hjerner, siger Dave Stewart.

Læs også:

Se også: Dansk vin fejede al modstand til side

Enden på mødet mellem popstjernen og vinmagerne er blevet, at Mollydooker lancerer en begrænset mængde ‘Carnival of Love 2010’, der får navnet 'The Ringmaster General' efter Stewarts kommende album og lanceres med en eksklusiv etiket etc. Vinen kommer sammen med en dobbelt dvd, hvor man kan se tilblivelsen af vinen og komme bag scenen med Dave Stewart og blandt andet overvære arbejdet med ‘The Ringmaster General’, der skal udkomme i september.

Vinen vil komme til at koste 700 kroner flasken, og den lanceres fra Mollydooker fra 1. maj i en begrænset mængde.

Stewart har planer om at lave yderligere vine sammen med Sparky og Sarah, og han taler om, at han hvert år i februar vil spille en koncert hos Mollydooker i McLaren Vale for blot 2.000-3.000 tilskuere.

Læs også:

Se også: Vinbonden Banderas charmerede kvinderne

Adspurgt om prisen på vinen ikke er lige i overkanten, siger Stewart:

- Jeg har ikke lyst til at lægge navn til noget billigt skidt. Mange mennesker betaler meget mere for vin, der ikke smager nær så godt, siger Stewart, der godt kan se sig følge i blandt andre Cliff Richards og Stings fodspor med egen vingård.

- Det er ikke utænkeligt. Og jeg tror, min hustru er endnu mere interesseret i, at jeg går den vej. Hun er fransk, og hun elsker vin, siger Dave Stewart.

Mollydookers vine forhandles i Danmark blandt andre af AtomWine og The Wine Company.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere