Annonce:
Annonce:

Kendt vinmagers død undersøges

Politiet i staten Oregon undersøger nu nærmere dødsfaldet på vinmageren fra Washington State Eric Dunham som blev fundet død i sidste uge

Annonce:
Følg Vin

Liget af den 44-årige Eric Dunham blev fundet på et motel i Cannon Beach i Oregon mere end 500 km fra hans hjem i Walla Walla.

Eric startede sin karriere hos Hogue Cellars, inden han flyttede til L’Ecole No. 41 i 1995. Samtidig startede han sit eget vinhus Dunham Cellars, og den første årgang var en Cabernet Sauvignon 1997 og en Syrah 1995. Senere kom også riesling og chardonnay til, og Durhams vine blev hurtigt berømmet som nogle af de bedste i det nordvestlige USA. I dag er vinhuset et af de største i Walla Walla-dalen i Washington-staten.

I 2005 gik han i partnerskab med skuespilleren Kyle MacLachlan, især kendt fra serien 'Twin Peaks' omkring de to vine Bear Cabernet og Baby Bear Syrah.

Sagen omkring dødsfaldet blev først behandlet som et selvmord, men nu er politiet yderligere gået ind i sagen og undersøger dødsfaldet nærmere, skriver magasinet The Drinks Business.

Læs også: De 10 største champagnemærker

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: