Annonce:
Annonce:

Danmark har verdens bedste barteam

Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev fra Helium Cocktail Bar i København løb med prisen i holdkonkurrencen Absolute Invite

Annonce:
Følg Vin

I sidste uge dystede nogle af verdens bedste bartendere fra 17 lande i holdkonkurrencen Absolut Invite, som det kendte svenske vodkamærke Absolut står bag. Det blev Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev fra Helium Cocktail Bar i København, som løb med sejren i en højintens finale.

Absolut Vodkas internationale bartenderkonkurrence ”Absolut Invite 2017 – The Team Edition” blev i sidste uge afholdt ved en finalebegivenhed i Stockholm. Her deltog bartenderteams fra 17 lande verden rundt, og der var repræsentanter fra blandt andet Kina, Hong Kong, Canada, Puerto Rico, Polen, England, Italien, Norge, Sverige samt Danmark.

Annonce:

Det blev Danmark, der løb med sejren, efter bartenderne Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev fra Helium Cocktail Bar til sidste kunne lade sig hylde efter tre dage med en række intense konkurrencediscipliner, som testede deres evner, viden, samarbejde og ikke mindst hurtighed. De vandt med drinken Summertime Madness, som indeholder Absolut vodka, friske danske jordbær, aperitifvinen Lillet, en særlig sirup samt danskvand. Den kan smages over sommeren på Helium.

”Det er fantastisk at havde vundet titlen som verdens bedste barteam, og vi er stolte over at have repræsenteret Danmark, som har så mange dygtige bartendere. Nu har vi haft lidt tid til at fordøje resultatet, men det er fortsat lidt uvirkeligt. 300 bartendere fra knap 20 lande har deltaget, og at løfte vinderpokalen foran et så skarpt felt er et stort skulderklap fra branchen”, siger Nicklas Jørgensen, som er manager på Helium og fortsætter:

”Det har været en helt speciel oplevelse at deltage i Absoluts konkurrence for min makker Jeppe og jeg. Siden vi deltog sidste år, har vi haft fuldt fokus på at forberede os optimalt samtidig med, at vi har været med til at åbne en cocktailbar i Bredgade. Med sejren håber vi, at endnu flere får lyst til at opleve, hvordan vi samarbejder for at give kunderne nye og anderledes cocktail-oplevelser”.

Annonce:

Udover hæderen og opmærksomheden får vinderholdet muligheden for at indgå i et etårigt partnerskab med Aboslut, som byder på rejser, træning og arrangementer over hele verden.

Til forskel fra hovedparten af de store internationale bartenderkonkurrencer dyster de deltagende bartendere i par frem for alene ved Absolut Invite. Årsagen er, at man ønsker at fremhæve vigtigheden af det teamwork og samarbejde bag baren, som får det hele til at glide, når der er pres på, og der er travlhed med at servere drinks og cocktails over baren.

Kom til stor spansk vinfestival i september - læs mere her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: