Annonce:
Annonce:

Dansk destilleri sælger 104.000 flasker gin til England

 

Annonce:
Følg Vin

Artiklen er lavet i samarbejde med Danmarks spiritusmagasin Whisky& og SpritNyt.com - klik her for at læse mere.

Thornæs Destilleri i Kagerup har gjort det, som nye iværksættere drømmer om. På kort tid har de med deres Mad Owl Gin banket hul i muren til et lukrativt marked i ginens moderland England. Eksperter fra storbritanniens førende ginklub, Craft Gin Club har smagt, vurderet og udvalgt destilleriets gin som ‘månedens gin’. 104.000 abonnenter har modtaget en kasse med gin fra Thornæs Destilleri og andre godter.

Annonce:

Briterne har fået øjnene op for det lille mikrodestilleri i det nordsjællandske. En af de to grundlæggere af Craft Gin Club, sætter gerne ord på, hvorfor den danske gin er udvalgt.
“Danmark har for længst markeret sig internationalt inden for gastronomi og kultur. Vi fik nogle ginprøver sendt over fra Thornæs Destilleri og fandt smagen så interessant, at vi gerne ville smage noget mere. Vi valgte hurtigt at inkludere Mad Owl Gin som vores november “Gin of the Month”. Torben gik oven i købet med til at lave en
speciel udgave til vores medlemmer – og resultatet er blevet helt fantastisk”, siger John Burke, den ene af de to grundlæggere af Craft Gin Club, der har medlemmer overalt i Storbritannien.”

Udvælgelsen har betydet, at Thornæs Destilleri på rekordtid har leveret deres største ordre til dato. “Jeg er selvfølgelig meget stolt over ordren og over at få lov til at præsentere vores gin for et britisk publikum, det er helt vildt at få den her mulighed. Jeg er blevet meget tilfreds med vores gin, som har fået en dejlig, fyldig smag af citrus og en meget fin balance”, siger Torben Thornæs Andersen, der har grundlagt Thornæs Destilleri i 2018.
Destilleri-iværksætter på gården i Kagerup.

I Kagerup i Nordsjælland driver Torben Thornæs Andersen det lille smukke destilleri på en gård i en lade med showroom og smagerum. Herfra kan man se ind i produktionsrummet, hvor de store kobberkedler har produceret de mange flasker gin. Ud bagved har destilleriet træfade med råsprit, som om et par år er klar til salg som whisky.

Annonce:

Vin og spiritus festivaler i 2022 i Pressen

Whisky & Rom festival 28+29 oktober 2022 - klik her

Franske vindage 3+4 marts 2023

Italiensk Vinfestival 2023 - datoer følger

Spansk Vinfestival 2023 - datoer følger

Køb billetter nu - klik her.

 

Magasinet Whisky & Rom

 

Whisky& Magasinet udkommer 5 gange årligt med minimum 88 sider med temaer, masser af test og spændende artikler om destillerier. Læs mere her.

Magasinet DinVinGuide

 

Magasinet DinVinGuide udkommer 5 gange årligt med 100 sider med temaer, masser af test og spændende artikler. Læs mere her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: