Dansk destilleri sælger 104.000 flasker gin til England

 

Artiklen er lavet i samarbejde med Danmarks spiritusmagasin Whisky& og SpritNyt.com - klik her for at læse mere.

Thornæs Destilleri i Kagerup har gjort det, som nye iværksættere drømmer om. På kort tid har de med deres Mad Owl Gin banket hul i muren til et lukrativt marked i ginens moderland England. Eksperter fra storbritanniens førende ginklub, Craft Gin Club har smagt, vurderet og udvalgt destilleriets gin som ‘månedens gin’. 104.000 abonnenter har modtaget en kasse med gin fra Thornæs Destilleri og andre godter.

Briterne har fået øjnene op for det lille mikrodestilleri i det nordsjællandske. En af de to grundlæggere af Craft Gin Club, sætter gerne ord på, hvorfor den danske gin er udvalgt.
“Danmark har for længst markeret sig internationalt inden for gastronomi og kultur. Vi fik nogle ginprøver sendt over fra Thornæs Destilleri og fandt smagen så interessant, at vi gerne ville smage noget mere. Vi valgte hurtigt at inkludere Mad Owl Gin som vores november “Gin of the Month”. Torben gik oven i købet med til at lave en
speciel udgave til vores medlemmer – og resultatet er blevet helt fantastisk”, siger John Burke, den ene af de to grundlæggere af Craft Gin Club, der har medlemmer overalt i Storbritannien.”

Udvælgelsen har betydet, at Thornæs Destilleri på rekordtid har leveret deres største ordre til dato. “Jeg er selvfølgelig meget stolt over ordren og over at få lov til at præsentere vores gin for et britisk publikum, det er helt vildt at få den her mulighed. Jeg er blevet meget tilfreds med vores gin, som har fået en dejlig, fyldig smag af citrus og en meget fin balance”, siger Torben Thornæs Andersen, der har grundlagt Thornæs Destilleri i 2018.
Destilleri-iværksætter på gården i Kagerup.

I Kagerup i Nordsjælland driver Torben Thornæs Andersen det lille smukke destilleri på en gård i en lade med showroom og smagerum. Herfra kan man se ind i produktionsrummet, hvor de store kobberkedler har produceret de mange flasker gin. Ud bagved har destilleriet træfade med råsprit, som om et par år er klar til salg som whisky.

Vin og spiritus festivaler i 2022 i Pressen

Franske vindage - 4+5 marts 2022 - læs mere her - klik her.

Italiensk Vinfestival 1+2 april 2022 - læs mere her - klik her.

Spansk Vinfestival 16+17 september 2022

Whisky & Rom festival 28+29 oktober 2022

Køb billetter nu - klik her.

 

Magasinet Whisky & Rom

 

Whisky& Magasinet udkommer 5 gange årligt med minimum 100 sider med temaer, masser af test og spændende artikler om destillerier. Læs mere her.

Magasinet DinVinGuide

 

Magasinet DinVinGuide udkommer 5 gange årligt med 100 sider med temaer, masser af test og spændende artikler. Læs mere her

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter