Dansk spiritus blandt de mest innovative

Den danske alkoholfrie gin Herbie Virgin er blevet nomineret

Der er en dansker blandt finalisterne, når World Beverage Innovation Awards 2017 i september uddeles i München i Tyskland. Den danske ginproducent Herbie Gin's alkoholfrie lillebror er nemlig nomineret i kategorien ”Best brand extension”. Verdens første alkoholfrie alternativ til gin Herbie Virgin, der produceres i Nordjylland, er blandt finalisterne til årets World Beverage Innovation Awards 2017.

- Vi lancerede Herbie Virgin som et alternativ til Herbie Gin i midten af juli måned og vi må sige det er gået ret godt, siger Anders Skotlander, der sammen med Anders Bilgram står bag Herbie Gin og dermed også den nye alkoholfrie Herbie Virgin

Første batch på 1.400 flasker af den alkoholfrie Herbie Virgin blev udsolgt på to uger og lageret melder fortsat udsolgt. Nu er produktet også nomineret til den internationale pris i selskab med fødevareproducenter som Pepsi Co, Diageo, Arla, Coca Cola og Nestlé.

- Vi er blevet kontaktet af importører i England, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Italien, Rusland, Litauen, Monaco, Australien og i september tager vi til en stor nordisk fødevaremesse i New York, hvor vi er blevet inviteret netop med den alkoholfrie Herbie, siger Anders Bilgram, der er blevet overrasket over den store interesse for produktet.
 

Kom til stor spansk vinfestival i september - læs mere her

Kom til Tysk vinfestival i oktober - læs mere her.

Kom til Oversøisk vinfestival i november - læs mere her.

Kom til Whisky & Rom festival i oktober -læs mere her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i vintest
Mest læste i vin
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen