De 100 bedste vinkøb

Se de 100 bedste vinkøb for de seneste måneder her

Som forbruger kan det svært at navigere rundt i de mange vine som man støder på i supermarkeder, hos vinhandlere eller på nettet. På sitet de100bedstevine.dk har vi samlet de 100 bedste vinkøb pt. i Danmark baseret på anmeldelser det senest år. Målet er dermed, at gøre det nemmere for forbrugerne at finde en god vin til prisen. Og med gode vinkøb menes vine til under 100 kr.

Hvad er et godt vinkøb så? Udgangspunktet er ikke testerens smag, men om vinen er veltillavet, har den rette koncentration og kompleksitet. Samt om den har den rette balance mellem frugt, syre, fad og alkohol. Sammenholdt med prisen vurderes det herefter om det er et godt vinkøb og om vinen dermed kvalificerer sig til at komme på listen over de 100 bedste vinkøb.

Læs også: De 10 dyreste champagner

Udfordringen med en sådan liste kan være, at nogle vine ikke er på tilbud hele tiden, men listen er et forsøg på at finde de vine som enten generelt er et godt køb eller så ofte står til udsalgsprisen, at de fortjener at være med på listen. Listen opdateres hver kvartal.

De 100 bedste vinkøb findes på ekstrabladet.dk/vin i menuen ”100 bedste køb” eller direkte på de100bedstevine.dk.

Smag på over 200 vine til den Italienske vinfestival

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere