Guld til dansk whisky i USA

Den danske whisky fra destilleriet Braunstein vandt ikke mindre end 3 guld i San Francisco

Følg Vin

Danmark kom igen i år på det globale landkort i San Francisco til San Francisco World Spirits Competition 2016. I downtown San Francisco vandt Library Collection 15:1, Library Collection 15:2 og Danica Whisky fra mikrodestilleriet Braunstein i Køge guldmedalje i en konkurrence blandt alverdens mikrodestillerede spiritusser. Konkurrencen i San Francisco har en 16-årig historie og er den største og mest prestigefyldte i USA. I år deltog 1500 forskellige spiritusser, der bliver bedømt af et panel af over 40 højprofilerede ekspertdommere, som blindsmager gin, rom og whisky for at sikre en objektiv evaluering.

 ”Vi er meget glade for guldmedaljerne, fordi vi er i konkurrence med hele underskoven af amerikanske mikrodestillerier. Vi er jo meget inspireret af den amerikanske tradition, så det er en kæmpe ære”, siger Michael Braunstein om guldmedaljer til Braunsteins whisky. Han glæder sig over at Braunsteins whisky og gin har fået et gennembrud på det store og toneangivende marked i USA.

Udover de guldvindende tre forskellige whiskyer fra Braunstein var der igen i år også en guldmedaljer til vores danske DANICA gin i San Francisco.

Kom til stor spansk vinfestival 23+24 september - læs mere her.

Kom til Whisky & Rom festival 9+10 september - læs mere her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+