Hun er den nye kalenderpige for Campari

Det bliver Hollywood-skuespilleren Kate Hudson som skal være blikfang på 2016 udgaven af den populære Campari kalender

Årets kalender fra Campari bliver med Hollywood-skuespilleren Kate Hudson, som er leading lady i en serie flotte fotos, der danner en samlet fortolkning af begrebet “Bitter Sweet”. Et tema, som er inspireret af det kommende amerikanske præsidentvalg, hvor den klassiske metafor repræsenterer det faktum, at der er to sider af alt og alle – såvel sager som kandidater.

Kate Hudson vandt en rolle for sin rolle i filmen “Almost Famous”, som hun vandt en Globen Globe for og som foruden sikrede hende en plads som bedste birolle blandt de nominerede i forbindelse med Oscaruddelingen. Hun har medvirket i adskillige filmproduktioner, herunder i “How to lose a guy in 10 days”, “You, me and Dupree”, “Fool’s Gold”, “Bride wars” og “Nine”.

Med sin hovedrolle i 2016-udgaven af Camparis kalender træder Kate Hudson i bl.a. skuespillerne Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, Penelope Cruz, Uma Thurman og Eva Greens fodspor.

Campari, Italiens rubinrøde bitre drik, har siden grundlæggelsen for over 150 år siden været kendt for sin tætte tilknytning til moderne kunst. Efter de første 135 år med plakatkunst i fokus, introducerede Campari for 15 år siden den årlige kunstfotokalender som en hyldest til kunstnerisk talent, passion og forførelse. Lige siden har tidens mest toneangivende fotografer hvert år fortolket en række almenmenneskeligt vedkommende temaer gennem nogle af verdens smukkeste og mest talentfulde.

Kalenderen er netop i gang med at blive produceret og fotograf er Michelangelo di Battista.

Kom til ny stor oversøisk vin festival i København i oktober - læs mere her.

12 kommentarer
Vis kommentarer