International guldregn til dansk spiritus

Danske destillerier løb i april med ikke færre end seks guldmedaljer, 10 sølvmedaljer og en bronze i den verdensomspændende spiritus konkurrence i San Francisco

Hvert år sender mikrodestilleriet Braunstein sine produkter til de førende internationale konkurrencer inden for spiritus. Selv om det lille køgensiske destilleri er oppe i hård international konkurrence med større destillerier med mange flere produkter at vise frem, så oplever Braunstein gang på gang at blive rigeligt anerkendt for sine mikrodestillerede produkter. I april 2018 fik Braunstein tre guldmedaljer, tre sølvmedaljer og en bronze i San Francisco. Derudover var der guld til Norhlund, CPGH og Aalborg sprit fabrikker.

2018 San Francisco World Spirits Competition finder sted i april i downtown San Francisco, og her er 2200 forskellige gin, whiskyer, rom med mere i konkurrence med hinanden, når et stort panel af professionelle blindsmagere smager på spiritussen. Der var double guld til Braunstein Library collection 17:2 Single malt whisky samt CPH Vodka. Endvidere guld til Braunstein Edition 9 Whisky, Braunstein Danica Non Peated Whisky, Aalborg Taffel og Norhlunds Cocktail. Sølvmedaljer fik Braunstein Library collection 18:1, Danica Gin, Braunstein Dragonfly Cask Gin, Radius Gin, Njord gin, GinScape og Aalborg Jubilæum. Endeligt blev det en bronze til Braunstein Dragonfly Gin.

Kom til stor Gin & Cocktail festival 25+26 maj

Kom til stor Spansk Vinfestival 14+15 september

2 kommentarer
Vis kommentarer