Annonce:
Annonce:

Kæmpe hæder til dansk gin

Herbie Gin vinder The Gin Master 2018

Annonce:
Følg Vin

Der er gang i kedlerne hos nordjyske Herbie Gin, hvor man netop er kåret som The Gin Master of 2018 ved Europas mest prestigefyldte spirituskonkurrence i London. "Det er jo helt vildt at vinde den her pris, det placerer os jo blandt de absolut bedste gins i verden, siger Anders Skotlander, der sammen med Anders Bilgram står bag det nordjyske gin-brand Herbie Gin.
Det britiske spiritusmagasin The Spirit Business kårer hvert år verdens bedste gins ved The Gin Master, hvor Herbie Gin netop løb med hovedprisen for deres nye variant Herbie Gin Eksport.

Herbie Gin Export blev udviklet for 12 måneder siden til det amerikanske marked. Mindre lakridsrod (som kendetegner Herbie Gin Original), mere klassisk og mild i smagen. Destilleret med enebær, masser af friske æbler æbler, kamilleblomst og skal af både citron og appelsin. "Vi ville egentlig bare have den på det amerikanske marked, men flere danske bartendere har siden efterspurgt den "hemmelige" Herbie Gin Export og vi har derfor besluttet at tage den ind i vores danske sortiment og det har altså virkelig båret frugt, siger Anders og Anders.  

Kom til stor Italiensk vinfestival 29+30 marts

Kom til Franske vindage 1+2 marts 2019

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: