Metal band lancerer egen whisky

Det britiske heavy metal band Motörhead lancerer i forbindelse med deres 40 års jubilæum en whisky produceret af det svenske destilleri Mackmyra

Whiskyen som er produceret omkring 100 km nord for Stockholm på det anerkendte svenske destilleri Mackmyra, har lagret 5 år på amerikanske fade og afsluttet sin fadlagring på sherryfade i omkring 6 mdr.

Medlemmer af Motörhead har aktivt været med i processen og udviklingen af den nye whisky. Og i følge trommeslageren Mikkey Dee har den nye whisky netop den rigtige smag af vanilje og toast fra bourbon fadene som bandet holder af.

Det er ikke første gang, at Motörhead lancerer et nydelsesmiddel. Tidligere har bandet lanceret vin, vodka og øl under navnet Motörhead Drinks. Og i 2013 lancerede bandet en bag-in-box vin formet som en guitar forstærker med en shiraz vin fra Australien.

Også bands som AC/DC, Iron Maiden, Slayer, Whitesnake og Satyricon har tidligere kastet sig over salg af spiritus produkter. Den nye Motörhead blev lanceret i sidste uge og koster godt 600 kr.

Kom til ny stor oversøisk vin festival i København i oktober - læs mere her.

12 kommentarer
Vis kommentarer