Annonce:
Annonce:

Ny dansk gin vinder guld

Danskernes foretrukne drink for tiden er Gin&Tonic og nu kan de nyde en ny danskproduceret gin, der har vundet dobbelt guldmedalje i USA.

Annonce:
Følg Vin

I går blev en helt ny dansk gin sendt på gaden med navnet Herbie Gin. Den er allerede i høj kurs i USA, hvor den har vundet dobbelt guldmedalje i konkurrencen FiftyBestGin, der kårer verdens 50 bedste gin.

"Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puse nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrink Gin&Tonic", siger Anders Bilgram, der er er destillatør og en af folkene bag Herbie Gin.

Ifølge opgørelser fra VSOD, Vin og Spiritusforeningen i Danmark er ginimporten steget med over 50 % de sidste år og en analyse foretaget af Herbie Gin viser at hele 23% af danskerne foretrækker en Gin&Tonic, når de skal vælge en drink i byen. Det gør Gin&Tonic til danskernes absolut mest populære drink, efterfulgt at Rom&Cola på en andenplads med 21%.

"At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente", siger Anders Bilgram.

Herbie Gin er en London Dry Gin, hvilket betyder den er destilleriet med udvalgte botanicals, fx kardemomme, peber, danske æbler og alkohol af høj kvalitet og ikke tilsat sukker.


Kom til stor Fransk vinfestival d. 24 og 25 februar 2017 - læs mere her.

Kom til Italiensk vinfestival 31 marts og 1 april 2017 - læs mere her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: