Smag 100 år gammel Krug champagne, hvis du har kassen

En af verdens mest kostbare champagner kan nu nydes i kældrene i Reims for et enkelt selskab

En yderst eksklusiv smagning er nu sat til salg gennem auktionshuset Sotheby’s i New York. Det er nemlig muligt, at smage en 100 år gammel Krug fra 1915 i Krugs kældre i Reims sammen med Oliver Krug. Smagningen er for fire personer og man vil endvidere få mulighed for at smage fem årgange af Clos du Mesnil i byen Le Mesnil-sur-Oger. Endvidere følger der en middag med på den 3 stjernede restaurant L’Assiette Champenoise.

Der er i dag kun fire flasker tilbage af den sjældne champagne. Champagnen blev lavet midt under første verdenskrig kun få kilometer fra fronten. Vinen blev lavet af Jeanne Krug, da Joseph Krug sad i tysk fængsel i 1914-1920. Under krigen blev byen Reims endvidere bombarderet heftigt og blandt andet blev katedralen voldsomt skadet.

Har man pengepungen i orden og ønsker at byde finder auktionen sted 25. og 26. september og den eksklusive smagning forventes at indbringe over 100.000 kr.

På den store auktion vil man endvidere få mulighed for at byde på samtlige 110 årgange af Chateau Margaux fra 1900 – 2010. Også  sjældne årgange af Bollinger champagne er også til salg.

 

Kom til stor spansk vinfestival og smag over 200 vine

Kom til stor oversøisk og Californisk vinfestival til oktober

 

5 kommentarer
Vis kommentarer