Annonce:
Annonce:

Verdens første gin uden alkohol er dansk

Der er godt nyt til gravide, familiens chauffør og andre der ønsker at drikke mindre alkohol. I dag lanceres nemlig verdens første alkoholfrie gin Herbie Virgin som er dansk

Annonce:
Følg Vin

Danmarks først og måske endda verdens første alkoholfrie gin lanceres i disse dage af Nordisk brænderi i det nordjyske.

Mange danskeres foretrukne cocktail er for tiden en iskold Gin&Tonic, men en stor gruppe mennesker må nøjes med danskvand eller en sodavand, hvis de ikke ønsker at drikke alkohol. Indtil i dag. Nu kan de mixe en cocktail med den nye danske alkoholfrie gin og få smagen af gin.

Annonce:

"Min datter kan ikke tåle alkohol, så det er interessant at udvikle et produkt der smager som gin, men som ikke har alkoholen. Vi tror på, at der er et marked for en stor gruppe mennesker, der ikke ønsker at drikke alkohol", siger Anders Bilgram der sammen med Anders Skotlander står bag Herbie Gin og også den nye alkoholfrie Herbie Virgin.

Faktisk mener seks ud af ti danskere, at man bør servere alkoholfrie drikkevarer for gæster i bil. Det viser en undersøgelse, som Trygfonden har foretaget for Rådet for Sikker Trafik.

"Sortimentet af alkoholfrie øl er vokset voldsomt de seneste år og der er kommet virkelig mange lækre produkter på markedet. For eksempel er den danske mikrobrygger Mikkellers anden mest solgte øl alkoholfri", siger Anders Skotlander.

Herbie Virgin destilleres på Nordisk Brænderi i Nordjylland på samme destilleringskedel, som laver den prisvindende danske Herbie Gin, der i december blev hædret med dobbelt guldmedalje ved blindsmagning i New York. 

- Vi hånddestillerer den alkoholfrie gin fuldstændig, som når vi laver en normal gin, det vil sige med botanicals som blandt andet enebær, danske æbler, lavendelblomster og appelsinskal bare uden alkohol, siger Anders Bilgram.

Kom til stor spansk vinfestival i september - læs mere her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: