Annonce:
Annonce:

Vi tester alkoholfri øl

Alkoholfrei. Her er en række spændende øltips til weekenden

Annonce:
Følg Vin

Den svenske tegner og forfatter Albert Engstrøm har udtalt: – Al glæde uden spiritus er kunstig, og gode gamle Storm P. er manden bag ordene: – Det er en misforståelse, at man ikke kan more sig uden spiritus, men det er da heldigvis en misforståelse, der sjældent opstår.  – Hvorom alting er, så er forbruget af alkoholfri øl voldsomt stigende, og webshoppen alkoholfributik.dk er åbnet med over 30 forskellige alkoholfrie øl.

Læs også: Weekendens bedste vinkøb

 

 

Jever Fun

Pilsner – max 0,5%

Jever (Oetker Group), Tyskland

33 cl, 15 kroner i specialforretninger

 

Annonce:

Øl er så stor en del af den tyske folkesjæl, at de er mestre i at brygge alkoholfrie øl, men ind imellem er der også solide svipsere. Den almindelige Jeverpilsener er fantastisk, den alkoholfrie variant er forfærdelig. Den strågule øl har en bizar aroma der mest minder om kogte grøntsager, selleri og kål, mens smagen er tør og vandet med en besynderlig bitter finale – Der er intet sjovt i denne nordtysker.

 

 

Bitburger 0,0 Radler

Radler – 0,0%

Bitburger Brauerei Th. Simon, Tyskland

12 x 33 cl 189 kroner hos alkoholfributik.dk

 

En radler er normalt halvt øl og og halvt citronlimonade. Giver det så mening at lave en alkoholfri radler. Ja, det gør det, Bitburger 0,0 Radler, som er blandet af 40% alkoholfri øl og 60% citronlimonade, domineres 100 procent af citrusnoter. Ganske forfriskende. men øl smager det ikke af, til gengæld er den bedre end mange sodavand. – Og husk, uanset hvad, så skal alkoholfrie øl serveres koldt, i modsat fald kan de være aldeles udrikkelige.

 

 

Maisel Weisse Alkoholfrei

Weissbier – max 0,5%

Brauerei Gebr. Maisel Bayreuth, Tyskland

50 cl, 21 kroner i specialforretninger

 

Annonce:

Alkoholfrie hvedeøl er både vitaminrige og isotoniske. Marathonløbere og triathleter, som har ydet en fysisk præstation restituerer hurtigere ved at drikke øl, især alkoholfri hvedeøl. Når så den støvede ravfarvede øl tilmed smager godt, kan det næsten ikke være bedre. Sødmefuld med noter af hvede, bananer, æbler og nelliker. Naturlig­vis smager en Maisel med alkohol af mere, men mindre kan også gøre det.

 

 

Flensburger Frei

Pilsner – max 0,5%

Flensburger Brauerei

12 x 33 cl 189 kroner hos alkoholfributik.dk

 

Der er nok dem, der vil undre sig over, at øl på max 0,5 pct. kan betegnes som alkoholfrit. Men sådan er reglerne generelt over hele Europa,og kan man slet ikke tåle alkohol, så skal man også springe helt over alkoholfrie øl. Flensburger Frei er en ganske hæderlig lavalkoholisk øl. Friske omend meget spinkle noter af malt og humle, som dog forstyrres af en anelse svovl-noter. Dog er den ganske letløbende, og fin til en alkoholfri frikost.

 

Kom til italiensk vinfestival 1+2 april i København

Kom til Franske vindage 26+27 februar i Pressen i København

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: