Vin-disput endte i mord

Uenighed omkring vinmark i Napadalen endte sidste uge med mord

Et drama udspillede sig sidste uge i Napa dalen i Californien, hvor Robert Dahl, ejer af Dahl Vineyards skød sin kompagnon Emad Tawfilis og efterfølgende tog livet af sig selv. De to mødtes i vinmarken, for at finde en løsning på tilbagebetalingen af et lån på 7,5 mio. kr. som Robert Dahl havde fået af Tawfilis. Der kunne dog ikke opnås enighed, hvorefter Dahl trak sit .22 kaliber håndvåben og skød og sårede Emad Tawfilis. Tawfilis flygtede såret ind i vinmarkerne men blev fulgt af Robert Dahl der i sin SUV forsøgte at køre ham ned, samtidig med at han fortsatte med at skyde på ham.

Læs også: Weekendens bedste vinkøb

Emad Tawfilis fik tilkaldt politiet og nåede næsten til hovedvejen, da han blev indhentet af Robert Dahl som skød ham i hovedet for øjnene af politiet, som netop var ankommet. Han tog  umiddelbart herefter sit eget liv rapporterer SF Gate Chronicle.

Der var ellers tidligere på måneden opnået forlig i retten omkring tilbagebetalingen af lånet. Robert Dahl har udover ejerskabet i Dahl Vineyards også Napa Point brewing, Napa Point Winery og California Shiners.

Smag på over 200 vine til den Italienske vinfestival

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere