Vinhus afholder 'vin og sex' aften

Et vinhus på Tenerife i Spanien har lanceret en række arrangementer under temaet 'vin og sex'

Det er Bodegas Monje som står bag den nye type arrangement, hvor man får mulighed for at smage på vine enten privat eller som en del af en gruppe. Fokus vil ikke være på selve vinsmagningen, men mere på det sensuelle udtryk,  musik, erotiske produkter og optrædener. Der vil endvidere blive serveret mad med sensuel karakter, som der står på vinhusets hjemmeside.

Vin og sex har altid være forenet, siden man begyndte at lave vin, skriver vinhuset i sin introduktion til den nye form for arrangement. Første aften fandt sted 24 januar og det næste vil finde sted 25 april og byde på vin, erotiske lege, musik og optræden.

En undersøgelse fra universitet i Firenze fra 2008, hvor man fulgte 800 toskanske kvinder i alderen 18-50 år, viste at kvinder som drikker 1-2 glas vin hver dag, får et bedre sexliv. Resultatet skyldes i følge forskerne, at kvinder bliver seksuelt opstemt af drikken, men de bliver ikke yderligere opstemt af for eksempel en hel eller to flasker vin.

Den svenske sexolog Malena Ivarsson fortalte eb.dk da undersøgelsen kom ud, at en tilpas mængde alkohol gør, at man føler sig mere glad og mindre hæmmet, og det kan hjælpe folk med at åbne sig. Og det er i det lys, man skal se det italienske resultat.

Læs også: De 10 mest spændende vinområder i Spanien

Bodegas Monje ligger i området Tacoronte-Acentejo, som er det største område på Tenerife. Det dækker over 1000 ha, som dyrkes af næsten 1900 vinbønder. Som det første distrikt på øen fik det i 1992 DO-status. Det dækker i dag byerne Santa Cruz de Tenerife, San Cristóbal de La Laguna, El Rosario, Tegueste, Tacoronte, El Sauzal, La Matanza de Acentejo, La Victoria de Acentejo og Santa Úrsula. Rødvinene udgør 90 procent, men det er især de søde vine som er interessante fra dette område.

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter