De 10 bedste Sauvignon Blanc til under 100 kr.

Sauvignon Blanc vinene har længe været populære og udvalget er stort. Men hvilke er de bedste til under 100 kr. Se vores bud her

Følg Vin

Her er vores bud på de 10 bedste vine hvor Sauvignon Blanc druen indgår til under 100 kr. Perioden de enkelte vine er på tilbud, kan godt varierer.

Porcupine Rigde Sauvignon Blanc Cuvee Philipson 2012, Sydafrika. Pris 900 kr. for 12 stk hos philipsonwine.dk

Lidt af et kraftværk af citrus, hyldeblomst. Flot fedme og en spændende rigtig lækker vin.Greywacke Sauvignon Blanc 2010, New Zealand. Pris 1200 kr. for 12 stk. hos philipsonwine.dk.

Hyldeblomst, citrus, hø og masser af kompleksitet. En flot Sauvignon Blanc med en god syre og balance.Cotes de Gascogne La Colombelle 2011, Frankrig. Pris 246 kr. for 6 stk. hos eriksorensenvin.dk.

En lækker sprød Sauvignon Blanc fra det sydvestlige Frankrig. Hyldeblomst, citrus og en god syre. Til prisen fremragende.Storm Crossing Sauvignon Blanc 2010, New Zealand. Pris 110 kr. for 2 stk hos Irma.

New Zealand har et lidt køligere klima hvilket er velegnet til især hvidvine og rødvine på Pinot Noir druen. Vine som landet i den grad mestrer og ofte er gode køb sammenlignet med de europæiske pendenter. Denne vin på Sauvignon Blanc har en kraftig duft af stikkelsbær, masser af blomst og frugt i smagen. En god syre og velbalanceret vin. Fem flotte stjerner.High Gables Sauvignon Blanc 2010, Sydafrika. Pris 50 kr hos Rema 1000.

Abrikos og blomster i duft og smag, en flot vin med en yderst behagelig smag og en flot balance. Typisk Sauvignon Blanc i stilen og vil egne sig godt til lette retter. 5 flotte stjerner og et rigtig godt køb.Domaine de l’Aumonies Le Touraine Blanc 2010, Frankrig. Pris 89 kr. hos wine.dk

Vin på Sauvignon Blanc. Strågul farve, en flot koncentreret vin med citrus og stikkelsbær i smagen. Flot balance mellem frugt og syre. En virkelig flot vin især til prisen. 5 store stjerner.Sandhills Sauvignon Blanc 2010, New Zealand. Pris 48 kr. hos Rema 1000.

Da klimaet er køligere på New Zealand ser man ofte, at modningen sker langsommere, hvilket ofte giver mere nuancerede vine. Denne vin har rigtig god duft, masser af stikkelsbær i smagen og hyldeblomst i duften. Til prisen særdeles god.Chateau des Eyssards 2010, Frankrig. Pris 300 kr. for 6 stk. hos eriksorensenvin.dk.

En vin fra Bordeaux lavet på druerne Sauvignon Blanc og Semillon. En duft af stikkelsbær og blomster, en god syre og en lækker smag af hyldebær. En rigtig forårsvin, behagelig –og flot vin til prisen.Nobilo Sauvignon Blanc 2012 New Zealand. Pris 59 kr. hos Kvickly.

Masser af sommer og hyldeblomst i duften. I smagen en let sødlig syrlig smag af især citrus, melon, limefrugt og æbler. En frisk vin til en fiskeret eller til et glas før maden.Selaks Sauvignon Blanc, Marlborough 2011, New Zealand. Pris 60 kr. hos Netto/Føtex.

Delikat, nærmest slikvin, man kan blive ved med at nippe til. Fantastisk duft.Læs også: De 10 bedste Cabernet Sauvignon vine til under 100 kr.

Læs også: De 10 bedste Chardonnay vine til under 100 kr.

LIGE NU