10 år med Youtube: Her er de dummeste videoer

Youtube har jubilæum, og det fejrer vi med en gensyn med nogle af de mest populære videoer. Her kan du se tre, der alle tangerer til de sjoveste og dummeste videoer

Kender du det, at du har forberedt den perfekte video? Du gør det hele klar, og kommer godt i gang med optagelsen, men så går et eller andet galt, og det ender helt anderledes, end du havde forestillet dig.

Det gør de tre personer i disse videoer helt sikkert.

Fælles for dem alle er, at tingene ikke går helt, som de på forhånd havde planlagt, og derfor ender videoerne med at blive dummere, end hensigten måske var.

Verden på vrangen 10 år med Youtube: Her er de sjoveste videoer

I klippet over artiklen kan du se en dreng, der har vovet sig ud i en ret vild forlystelse. Som om det ikke er skræmmende nok i sig selv, så ender situationen endnu mere vanvittigt, da drengen glider ned fra sædet, og ender med kun at hænge fast i selen.

Imens alt det sker, sidder kvinden, han følges med, blot ved siden af og griner.

Det blev altså ufrivilligt komisk for drengen, men heldigvis slap han godt fra det, og nu er klippet med ham blevet set mere end 30 millioner gange på Youtube.

Se det over artiklen!

Verden på vrangen TV: Husker du 'Snehaderen'? Her er hans norske fætter!  

En anden, der ikke får det helt, som hun ville, er pigen i denne video. Hun ville egentlig optage en fræk twerking-video til sin kæreste, men ender i stedet med at få sig noget af et chok. Se selv hvorfor:

Og så er der de videoer, der virker mere dumme end uheldige. Her er det en fyr, der optræder med sine kampsports-evner, som dog ender med at falde lidt til jorden:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer