10 år med Youtube: Her er de sjoveste videoer

Videokanalen Youtube har ti års jubilæum i denne uge. Det fejrer vi ved at samle op på nogle af de mest sete youtubeklip. Her kan du se tre hjemmevideoer, som de fleste nok har grint af på et tidspunkt

Musikvideoer, reklamer, hjemmevideoer og tv-shows. Youtube har det hele. På lørdag er det ti år siden, hjemmesiden blev lanceret, og i løbet af årene er der kommet rigtig mange videohits ud af websitet.

I anledning af jubilæet har vi samlet tre sjove hjemmeoptagede videoer, som de fleste nok har set mere end en gang.

Verden på vrangen TV: Husker du 'Snehaderen'? Her er hans norske fætter!

En af de mest populære hjemmevideoer stammer helt fra 2007. Dengang blev der skrevet en del om Britney Spears i medierne, da hun både valgte at klippe sig skaldet og i øvrigt gennemgik en skilsmisse.

Dét var en af hendes fans ikke tilfreds med, og derfor valgte han, at lave en lille opsang til omverdenen med et simpelt budskab: "Lad Britney være i fred!" Klippet blev set over 50 millioner gange.

Jimmy Fallon kan ikke rigtigt komme sig over, at han forpassede en chance for at date Nicole Kidman. (Foto: Youtube) Intl. kendte Vent, hvad?! Tv-vært missede chance for at date Kidman

Du kan se hans besked til verden i klippet over artiklen!

Et andet youtube klip, der er gået viralt, er klippet med det korte navn "Numa Numa." Her sidder en fyr på sit værelse og synger sangen gruppen O-Zone's kæmpehit "Dragostea din Tei." Klippet er blevet set over 56 millioner gange på youtube:

En anden fyr, der er blevet set over 80 millioner gange er denne lille gut, der synger "The Cuppycake song":

0 kommentarer
Vis kommentarer