12-årig løber halvmaraton ved en fejl

En 12-årig pige var bange for at komme for sent og kom til at stille op til det forkerte løb. Det kostede 16 ekstra kilometer

Hov. LeeAdianez kom lige til at løbe 16 kilometer for langt søndag. (Foto: Twitter)
Hov. LeeAdianez kom lige til at løbe 16 kilometer for langt søndag. (Foto: Twitter)

12-årige LeeAdianez Rodriguez havde egentlig kun skrevet sig op til at løbe fem kilometer, da hun søndag deltog i Rochester Regional Health Flower City Challenge i den amerikanske stat New York.

Men efter for længst at have passeret fem kilometer, begyndte den unge pige at undre sig, og spurgte derfor en af de andre løbere, hvor langt der var igen. Pludselig stod det lysende klart for LeeAdianez Rodriguez, at hun ved en fejl havde slået følge med de løbere, som havde skrevet sig op til et halvt maraton på 21 kilometer.

- Jeg vidste efter et stykke tid, at jeg var i med i halvmaratonløbet, og jeg tænkte; jeg løber det færdigt, jeg holder ud, siger den 12-årige pige til NBC New York.

Inden løbets start havde hun været bange for at komme for sent til fem kilometer-løbet, og havde derfor skyndt sig hen til startlinjen. Åbenbart så meget, at hun overså, det var det forkerte løb, hun stod ved.

Men pigens stålvilje gjorde, at hun gennemførte løbet, og dermed endte med at have løbet 16 kilometer længere, end det var meningen.

LeeAdianez Rodriguez’ mor blev dog temmelig bekymret, da hun stod ved mållinjen til det korte løb og ventede på sin datter i hele to timer. Da en politibetjent fandt pigen som deltager i halvmaratonløbet, ville hun ikke med ham. Hun sagde til ham, at hun var nødt til at løbe det færdigt.

- Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, det var som om tiden stod stille. Jeg havde det som om, jeg var på toppen af verden, siger LeeAdianez Rodriguez, som fik en sluttid på 2:42:31, til Buzzfeed.

Læs også om astronauten Tim, som forleden løb maraton i rummet.

7 kommentarer
Vis kommentarer