16-årige Emil blev snydt af kærestens onkel: ’I har ikke haft sex, vel?’

Emil Plith blev skræmt fra vid og sans, da han helt uventet blev udspurgt af sin kærestes onkel

Da 16-årige Emil Plith fra Randers i går skulle til sin svigerfars bryllup, blev han hentet af gommen og dennes bror, Christian Hornhof, på stationen.

Emil Plith havde ikke mødt kærestens onkel før den dag, og det endte med at blive et møde, han sent vil komme til at glemme.

Efter at have introduceret sig selv for sin nieces kæreste, begyndte han straks at krydsforhøre ham til en grad, som skræmte den 16-årige fra vid og sans.

- Jeg tænkte bare, shit, hvad sker der nu, siger Emil Plith til Ekstra Bladet om ’forhøret’, som heldigvis viste sig at være en aftalt prank mellem Christian Hornhof og broren (Emil Pliths svigerfar).

Christian Hornhof optog joken på video, og har efterfølgende lagt den på Facebook. Herfra er den blandt andet blevet delt af Facebook-siden ’Sjov Humor’, hvorfra den i skrivende stund er blevet delt over 1800 gange.

- Det er helt vildt. Jeg troede bare, det var den nærmeste familie, der ville se den, men den er jo kommet langt ud nu, siger Emil Plith, som opdagede, at videoen var gået viralt, da hans egen bror tidligere i dag taggede ham i den.

Heller ikke Emils kærestes onkel havde regnet med, at videoen ville blive så populær.

- Jeg smed den bare op, og efter 24 timer var det bare stukket helt af, siger Christian Hornhof til Ekstra Bladet om videoen.

- Jeg havde fået at vide af min bror, at Emil var en sød og forsigtig dreng. Så blev vi enige om, at vi skulle lave lidt sjov. Men jeg havde ikke troet, at han ville svare så ærligt. Han blev vist skræmt til sandheden, griner han.

- Han var helt målløs. Han blev skræmt godt og grundigt, og skulle vist lige sluge den bagefter, siger sviger-onklen, og fortæller, at de tre mænd havde et godt grin over det, da de havde afsløret, at krydsforhøret bare var en joke.

Ekstra Bladet har talt med Emil Pliths mor, Jeanette Bisgaard, som har givet tilladelse til, at Ekstra Bladet bringer videoen. Hun afslører, at familien nu planlægger en lille hævn.

- Ja, jeg har også en onkel, der godt kan lide at tage pis på folk. Indtil videre har jeg sagt, at han skal være sød ved Julie (Emils kæreste), men nu tror jeg, at hævnen bliver sød, griner Jeanette Bisgaard.

Mads og Thorbjørn fra Måløv kunne heller ikke dy sig for at lave sjov, da de så, hvor mange Pokémon-jægere, der befandt sig på samme sted i København. Se, hvordan de snød omkring 700 mennesker ved at sige ét eneste ord.

201 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere