18 kvinder fik mystiske blomster-buketter: Kun én knækkede koden

Kvinderne undrede sig over, hvor de mange blomster kom fra, indtil en af dem pludselig løste mysteriet

Foto: Carrie-Ann Skivington.
Foto: Carrie-Ann Skivington.

De fleste, der beslutter sig for at sende en buket blomster til en person, de gerne vil overraske, har formentlig styr på, hvor de skal sende blomsterne hen.

Men det var ikke tilfældet for en mand i byen Atherton, Storbritannien.

Han havde flere gange forsøgt at invitere en pige fra byen på en date ved at skrive til hende på Facebook. Efter adskillige forgæves forsøg endte hun dog med at blokere ham.

Det gik efterfølgende op for ham, at han muligvis havde været lidt for ihærdig i forsøget på at invitere hende ud, så han besluttede sig derfor for, at han ville sende hende en buket som undskyld.

Problemet var bare, at det eneste, han vidste om hende, var, at hendes far ejede en pub i byen. Det viste sig, at der var 18 pubber i Atherton, og han sendte derfor en buket blomster til hver en pub og adresserede buketten til ejerens datter.

Hver buket indeholdt et brev, hvor der stod: 'Undskyld'.

Det skriver den britiske avis Manchester Evening News.

Natasha Paige Freeborn, der var en af de mange piger, der modtog blomster, blev meget forvirret og tog derfor et billede af buketten, og spurgte i byens Facebook-gruppe, om der var nogen, der vidste, hvad det gik ud på.

'Er der andre pubber, der har fået blomster? På dem, der er sendt til 'The Punchbowl' (navnet på pubben, red), står der 'Til ejerens datter'. Dét er mig, så jeg åbnede dem, og inden i var der en note, hvor der stod undskyld. Mærkeligt...

'Jeg har aldrig mødt ham'
Andre kvinder meldte sig derefter på banen og fortalte, at de havde modtaget en lignende buket blomster, men heller ikke de vidste, hvad det skyldtes.

Til sidst stod 34-årige Lyndsey Murray Sapiente frem og fortalte, at hun måske vidste, hvad det hele gik ud på.

Hendes far ejer pubben 'The Taphouse', og hun fortæller nu til Manchester Evening News, at en ukendt mand flere gange spurgte, om han måtte invitere hende ud, men at hun afslog hver gang.

- Jeg har aldrig mødt ham. Jeg mødte ham over Facebook. Han blev ved med at invitere mig ud, men jeg sagde, at jeg havde for travlt på mit arbejde, og at jeg ikke var på udkig efter noget. Men han spurgte og spurgte, og til sidst kom det dertil, hvor jeg var nødt til at blokere ham. Det er det, han prøver at sige undskyld for, siger hun til avisen og fortsætter:

- Han havde ikke behøvet det. Han har ikke gjort noget forkert. Jeg er bare ikke på udkig efter noget.

45 kommentarer
Vis kommentarer