4-årige Vincent vågnede tidligt og overraskede mor med morgenmad: ’ÅH NEJ, hvad har han gjort’

Lille Vincents morgenmads-gestus er gået viralt i Sverige

En video, hvor fire-årige svenske Vincent overrasker sin mor med en særdeles kreativ portion morgenmad, er gået viralt, efter hans mor, Emma von Knorring, mandag delte den på Facebook-siden ’Family living – the true story'.

Mandag morgen var Vincent som mange andre morgener vågnet før sin mor, og de fleste dage plejer han at sætte sig ind i sofaen og vente på, at Emma von Knorring står op sammen med lillebror.

Lige denne morgen var den unge svenske mor faldet i søvn igen. Men det blev ikke til en lang lur, for efter et lille stykke tid kom Vincent begejstret ind til sin mor med en god nyhed.

’Mor, nu skal du stå op, jeg har lavet morgenmad til dig’, lød det fra den lille dreng.

- Min første tanke var, ÅH NEJ, hvad har han gjort, siger Emma von Knorring til Ekstra Bladet.

Videoen er siden moren lagde den op på Facebook, gået viralt, og rigtig mange har kommenteret, hvor sød, de synes lille Vincent er.

- Reaktionerne har kun været positive. Alle synes, han er meget sød. Det var meget sødt af ham, siger Emma von Knorring.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Og det viste sig da også, at Vincent ikke havde lavet så meget ballade, som mange forældre måske ville frygte, hvis deres fire-årige fandt på at overraske med at gå i køkkenet og lave mad.

- Det var måske ikke den bedste mad, jeg har spist, men det var så sødt af ham at gøre det. Det varmede virkelig mit hjerte, siger moren til svenske Expressen.

Find videoen i toppen af artiklen og se, hvad Vincent fandt på at kreere til sin mor.

50 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere