6-årig superpige kan det vildeste med sit hår

Joudi Adnan al Awad er med sit hår i stand til at trække to motorcykler med en samlet vægt på 450 kilo. Se den seje pige her

Her kan du se Joudi Adnan al Awad trække 450 kilo. (Video: AP)

Se Joudi Adnan al Awad trække det tunge læs herover artiklen

Hun fylder ikke meget i landskabet, men den kun seks-årige syriske pige Joudi Adnan al Awad har en evne, som kan imponere selv de største mandfolk.

Joudi Adnan al Awad er nemlig i stand til at trække tunge ting med sit hår, og i klippet, som du kan se herover artiklen, slår hun sin egen personlige rekord ved i Damaskus at trække to bemandende motorcykler med en samlet vægt på hele 450 kilo, skriver nyhedsbureauet AP.

Anden sport 16-årig kan løfte en fuldvoksen mand

Den stærke pige er i mere end halvdelen af sit korte liv blevet trænet af sin far, Adnan al Awad, som selv har trukket lastbiler, tog og fly.

- For fire år siden startede vi med 50 kilo. Efter et år prøvede vi med 150 kilo. Så hævede vi vægten til 350 kilo med de samme motorcykler, du ser i dag, forklarer den bomstærke far ifølge AP.

Verden på vrangen Svarer mobbere igen: Her smider hun tøjet

I klippet ses Joudi Adnan al Awad få monteret et stærkt reb på sin hestehale, som er bundet fast til de to motorcyker, der begge er bemandende af storsmilende gutter.

Det ser nogenlunde ubesværet ud, da hun langsomt med sikkert får de tunge kværne til at trille af sted, og efterfølgende kan bomstærke Joudi konstatere, at hun har fået ny, personlig rekord.

- Jeg har i dag trukket to motorcykler på i alt 450 kilo, siger hun ifølge nyhedsbureauet AP.

6-årig Catrin Jones er vægtløfter og kan løfte sin egen vægt to gange. (Video: Caters)

39 kommentarer
Vis kommentarer