7-årig legede gemmeleg: Men han gemte sig det værst tænkelig sted

En 7-årig dreng fra Ukraine legede gemmeleg med sin søster og gemte sig i vaskemaskinen - det skulle han nok aldrig have gjort

Den syv-årige dreng var omtumlet men lykkelig, da han endelig blev reddet ud af vaskemaskinen af fire brandmænd. (foto: All Over Press)
Den syv-årige dreng var omtumlet men lykkelig, da han endelig blev reddet ud af vaskemaskinen af fire brandmænd. (foto: All Over Press)

Fantasien kan være ganske stor, når små børn leger gemmeleg. De sætter nemlig en stor ære i ikke at blive fundet med det samme. Men nogen gange kan det gå lidt over stregen. Det måtte en kun 7-årig dreng fra byen Kharkow i Ukraine erkende, da han legede gemmeleg med sin søster og besluttede sig for at krybe ind i vaskemaskinen og gemme sig der.

Men det var altså ikke nogen særlig god ide. Den lille dreng sad nemlig pludselig fastklemt i vaskemaskinen og kunne ikke komme ud igen. Derfor begyndte han at skrige på hjælp. Det skriver den britiske avis Metro.

Hans mor og andre familiemedlemmer kom hurtigt hen til vaskemaskinen for at hjælpe den 7-årige dreng ud. Men det lykkedes ikke, så derfor ringede moren efter hjælp hos brandvæsnet.

(artiklen fortsætter under billedet)

Brandmændene forsøger her at redde den syv-årige dreng ud af vaskemaskinen.(Foto: All Over Press)
Brandmændene forsøger her at redde den syv-årige dreng ud af vaskemaskinen.(Foto: All Over Press)
 

Hele fire granvoksne brandmænd mødte op foran vaskemaskinen og forsøgte at få drengen ud. De havde heller ikke stort held med det, før en af dem kom på ideen om at smøre drengen ind i solsikke-olie. Og det var altså den helt rigtige løsning. For kort efter smuttede den lille dreng nærmest som en mandel ud af vaskemaskinen.

Tidligere i rednings-aktionen, der varede ca. 20 minutter, havde brandmændene også tændt en luftblæser, der blæste luft ind til drengen, fordi han havde svært ved at trække vejret og følte hele situationen meget klaustrofobisk.

Da drengen endelig kom ud i friheden, kunne brandmændene konstatere, at han ikke havde fået så meget som en skramme inde i vaskemaskinen, og de roste ham for at have taget situationen så tappert.

En af brandmændene optog rednings-aktionen på sin smartphone, og videoen er nu blevet et viralt hit, som man blandt andet kan se på YouTube.

Se drengen blive reddet ud på denne video

 

 

1 af 2 Brandmændene forsøger her at redde den syv-årige dreng ud af vaskemaskinen.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Den syv-årige dreng var omtumlet men lykkelig, da han endelig blev reddet ud af vaskemaskinen af fire brandmænd. (foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen