82-årig elsker sit 'boytoy' John: Sådan gør vi os klar til sex

Hattie på 82 år har siden sin skilsmisse kun datet betydeligt yngre mænd. 'Det handler ikke kun om en stiv penis', siger hun

82-årige Hattie har et helt særligt træningsprogram, der gør hende klar til sex med sin 39-årige elsker John. Foto: Channel 5
82-årige Hattie har et helt særligt træningsprogram, der gør hende klar til sex med sin 39-årige elsker John. Foto: Channel 5

Hvor de fleste 82-årige måske foretrækker en stille aften med Barnaby, går det anderledes vildt for sig hos New Yorkeren Hattie.

Siden sin skilsmisse som 48-årig har hun svoret til yngre mænd - senest elskeren John, der nu har ansvaret for at tilfredsstille den 43 år ældre cougars seksuelle behov.

Hattie tager da også opgaven på sig, når elskoven skal forberedes, hvor hendes fem-kilo-tung medicinbold spiller en afgørende rolle.

- Den bold har nok været mit nærmeste bekendtskab de sidste 35 år, siger Hattie ifølge The Sun, i tv-dokumentaren 'Age Gap Love', der i øjeblikket bliver sendt i Storbritannien på Channel 5.

Læs også: Det er stort set umuligt at se, at vi her har en 58-årig kvinde. Sex og samliv Kvinde udlever sin sexfantasi: 'Det er skønt at blive brugt'

Læs også: Foto: Jonas Olufson Kendte Stephanie Star: Sådan skal en pik være

Klar til det meste
Bolden ruller hun både over sin mave for at træne musklerne, ligesom hun lader bolden falde over sit bryst i adskillige repetitioner.

- Bolden og øvelserne er med til at styrke min krop, hvilket er fantastisk for mit sexliv, da det gør, at jeg bliver i stand til at tage imod det meste, siger cugaren.

Selvom hendes seneste elsker John er 39 år, fortæller hun selv, at træningsprogrammet er blevet brugt til at forberede sig på sex med mænd så unge som 30.

Fandt hinanden på sociale medier
Kontakten til John er opstået via sociale medier, og selvom han er bosat i Florida, er det ingen udfordring for de to.

- Allerede fra første gang jeg så ham, følte jeg noget helt specielt. Han er så sød, så sød. Han siger, at jeg er et af de mest fantastiske, smukke og fascinerende mennesker i hele verden, beretter Hattie og fortæller, at de to hoppede på hinanden, så snart de mødtes.

John siger selv, at han altid har været til ældre kvinder, da de er mere 'sensuelle'. Han er da heller ikke bleg for at indrømme, hvad han føler for Hattie.

- Før vi overhovedet mødtes, var jeg charmeret af hende, siger han.

Handler ikke kun om...
Når samtalen falder på, hvorfor Hattie er så vild med yngre mænd, er hun aldeles bramfri.

- Folk tror altid, at det kun handler om en stiv penis. Det gør det selvfølgelig også, men en ung mand har også en særlig gnist. Den gnist kan jeg være med til at holde i live, sige hun.

Om det er derfor, at John er bekymret for, at han er faktisk er FOR gammel til Hattie, er dog uvist.

- Det skal vi stadig finde ud af. Men alting handler ikke kun om alder, det handler også om, hvilken forbindelse man har med hinanden, siger han og fortsætter:

- Men hun går ret meget op i, at jeg er så meget over 30.

Andy og Beth har i dag to drenge og er gift. De drømmer stadig om en dag at flytte tilbage til hjembyen, efter at de blev tvunget til at flytte for to år siden. Foto: Channel 5 Verden på vrangen 47-årig blev forelsket i vens 16-årige datter: Nu har de to børn

- Kun de færreste rynker på næsen over de her meget voksne kvinder, der går efter unge fyre. Men når det drejer sig om en mand, der er til unge kvinder, så bliver man helt automatisk stemplet som gammel gris. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv 60-årige Jens: Jeg har sex med kun 25-årige piger

124 kommentarer
Vis kommentarer