Aaargh: Mand trækker bukserne ned og så sker dette

- Var det smertefuld? Det føltes præcis, som I kan forestille jer

Den australske bi-avler Jamie Grainger fik sig noget af en udfordring, da en kollega sagde, at han ville få 1000 dollar, hvilket svarer til lidt mere end 4000 danske kroner, hvis han turde at sætte sig oven på hundredvis af bier.

Men før han kunne få sin præmie, skulle han holde smerten ud i 30 sekunder.

Og ikke nok med, at han skulle sætte sig oven på de mange bier, så skulle det endda foregå uden bukserne på. Så sagt som gjort. Jamie Grainger trak bukserne ned, satte sig oven på bierne, hvor han var tydeligt, at han kæmpede med smerten.

- Var det smertefuld? Det føltes præcis, som I kan forestille jer. Det var ikke behageligt, men det var bestemt underholdende. Som I nok kan forestille jer, svulmer ens numse op, siger han ifølge Metro.

Han fortæller, at han ikke kunne stå for muligheden for at tjene de 4400 kroner, og han mener nu, at det er de nemmeste penge, han nogensinde har tjent.

Ifølge vennen Aurel Braguta, der stod bag udfordringen, bliver biavlere ofte stukket, og der skete derfor ikke noget alvorligt. Han understreger ifølge Metro også, at bierne ikke led.

- Der skete ingen skete, ved det vi gjorde. Vi er interesserede i bierne, og jobbet er vigtigt for os, fortæller vennen ifølge Metro.

Han understreger dog, at man ikke skal prøve det derhjemme, hvis man ikke har forstand på bierne - og specielt ikke, hvis man er allergisk.

19 kommentarer
Vis kommentarer