Advarsel: Denne edderkop giver dig gåsehud over HELE kroppen

Hvis du er bange for edderkopper, skal du kigge væk nu

Fejl 503

Hvis du er en af de personer, hvor synet af en edderkop gør, at kuldegysningen løber ned ad din ryg, skal du ikke læse med nu.

44-årige Lisa Donovan er edderkoppe-eutuisiast, og hun forsøger at hjælpe folk med araknofobi (fobi over for edderkoppper, red.) ved at vise, hvor hvor rolige edderkopper er ifølge hende.

Hun har edderkopper i sit eget hjem, og for nylig delte hun en video, som nok vil give de fleste gåsehud.

For i videoen ser man Lisa Donovans 15 centimer store Huntsman-edderkop, der går under navnet Mrs. Flufferbum, som passer på sine 200 edderkoppeunger.

- Jeg håber, at folk ser videoen og ser størrelsesforskellen og forstår, hvad det kræver, at de vokser sig større, og at de måske tænker sig om, inden de maser dem, siger Lisa Donovan til Daily Mail Australia.

De mange edderkoppe-unger udklækkede fra deres æg for en måned siden, og Lisa Donovan har efterfølgende fodret dem med kakerlakker og fårekyllinger samt sørget for, at de også har haft vand.

En far og en søn opdagede også en enorm edderkoppe-hun i deres hjem, men det gik hurtigt op for dem, at der ikke blot var tale om en enkelt edderkop. De besluttede sig for at spytte på den gigantiske edderkop, og pludselig sprang hundredvis af små edderkoppe-unger væk fra hunens ryg.

I den forbindelse understregede dyrepasser, Brian Bentzen, fra Vissenbjerg Terrariet, at det er helt normalt, at edderkoppe-hunen bærer rundt på sine unger.

- Der kan være tale om op til 2000 unger, der sidder på ryggen af en hun, sagde han til Ekstra Bladet.

Fejl 503

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen